Lomakkeet

Löydät tältä sivulta PoKSin sähköiset lomakkeet. Aina kun haet maksun palautusta, olethan yhteydessä kurssin tai kilpailun järjestävään henkilöön, jaoston vetäjään tai rahastonhoitajaan.

Kulukorvauslomakkeita löydät myös hallin ilmoitustaululta!
Mikäli täytät paperisen lomakkeen, laita liitteeksi paperiset kuitit ja palauta ne yhdessä hallin liitutaulun vieressä olevaan valkoiseen postilaatikkoon.

Mikäli taas täytät sähköisen lomakkeen niin liitä sähköpostin liitteeksi skannatut kuitit ja lähetä osoitteeseen poks.rahastonhoitaja@gmail.com.
Korvaukset tulee hakea yhdistykseltä kahden viikon sisällä.
Hakiessasi arvokilpailujen edustuskulukorvausta, ilmoitathan asiasta yhdistyksen sihteerille.

Huomioithan, että edustuskululomake on vain arvokisojen edustuskuluja varten ja sillä ei voi hakea kulukorvauksia.

Tapahtumien tilitys

Poksin tapahtumat tilitetään rahastonhoitajalle tällä lomakkeella.
Merkitse lomakkeeseen tapahtuman nimi ja päivämäärä.
Listaa ”Kululaji” kohtaan osallistujat, jos kyseessä esim. koulutus.
Ilmoita osallistumismaksun suuruus ja rastita vaihtoehdoista se, jolla maksu on suoritettu eli tilille, korttimaksu vai käteinen.

Jos osallistumismaksut maksetaan tilille, niin tilinumero on FI2841080010914706. Käytä koulutuksissa/ison kentän treeneissä seuraavia viitteitä: agility 1106, toko 1038, rallytoko/tottis 1287, vepe 1164. Muissa tapauksissa kysy viitettä rahastonhoitajalta.

Kirjaa tapahtuman menot omaan sarakkeeseen. Liitä kuitit lomakkeen mukaan.

Jätä lomake hallin postilaatikkoon tai lähetä sähköpostilla poks.rahastonhoitaja@gmail.com