Junioriohjaajien agilityn alkeiskurssi

Tervetuloa Pohjois-Karjalan Seurakoirien järjestämään junioriohjaajien agilityn alkeiskurssille. Kurssi on tarkoitettu alle 18-vuotiaille nuorille ja heidän koirilleen. Koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen, ohjaajan hallinnassa eikä koira saa olla aggressiivinen muille koirille tai ihmisille. 

Kurssi alkaa 6.2.2022 ja kestää yhteensä 8 kertaa. Kurssikerrat pidetään sunnuntaisin Poks-hallilla klo 15-16.
Hinta kurssille on  50€ ja mukaan mahtuu 5 koirakkoa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tavoitteena alkeiskurssilla on opetella perusesteet ja joitakin tärkeitä ohjaustaitoja sekä syventää myös samalla koirakon yhteistyötä leikin avulla. 

Kurssi pidetään Pohjois-Karjalan Seurakoirien lämpimässä hallissa Kaislakatu 7 Joensuu, jossa on tekonurmi.  Ennen kurssin alkua järjestämme pienen testitilaisuuden, jossa katsotaan koirakon yhteistyötä ja näin soveltuvuutta kurssille. (paikalla odottaminen, luoksetulo, toisten koirien ohitus)  Ajankohdasta ilmoitamme kurssille päässeille.

Jos olet miettinyt agilityn aloittamista niin nyt siihen on hyvä tilaisuus. Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä 16.1. mennessä.

Lisätiedot:
Maiju Pääkkönen
maijuan.paakkonen@gmail.com