Viralliset agilitykilpailut 11.-12.9.2021

Tervetuloa virallisiin agilitykilpailuihin PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, Joensuu. Kilpailut pidetään sisähallissa (pohjana keinonurmi Saltex polar, täytteenä luonnonkorkki + hiekka). Lauantain A- ja B-radat ovat samalla collieiden rotumestaruuskilpailu.

HUOM! Otamme kilpailussa huomioon korona-rajoitukset. Tutustu tarkemmin turvallisuusohjeisiimme.

Kilpailutiedot

Tuomarit: Jouni Kautto ja Riikka Kankainen

Vastaava koetoimitsija: Veera Pyy, p. 0500681731. veera.poksagi@gmail.com

Kilpailupaikka: Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Ilmoittautuminen: 13 €/startti. Sähköiseen ilmoittautumiseen pääsee tästä. Ilmoittautuminen päättyy 5.9.2021

Alustava starttijärjestys

Lauantai

1ABC: xS-S-M-sL-L
2CBA: xS-S-M-SL-L
3AB: xS-S-M
3BA: sL-L

Sunnuntai

3CDE: xS-S-M-sL-L
2ED: xS-S-M-sL-L
1DE: xS-S-M-sL-L

Kokoluokkien porrastukset riippuvat osallistujamääristä.

Kisaajalle

Ohjeet kisaajille

Aikataulut

Lähtölista – 11.9.

Lähtölista – 12.9.

Livestream

Kilpailupaikka

Hallista löytyvät sisävessat ja vesipiste. Lämmittelyesteet ovat hallin päädyssä. Parkkipaikka löytyy hallin pihalta

Mittaaminen

Koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kertaa tai joilla ei ole erillistä mittaustodistusta voidaan mitata kilpailuiden yhteydessä. Huomioithan, että mittaukseen tulee ilmoittautua erikseen ennen kilpailupäivää. Ensimmäinen mittaus maksetaan sagin tilille. Löydät ohjeet mittauslomakkeesta. Ilmoittaudu mittaukseen viimeistään 8.9.2021 TÄSTÄ

Mittauksia varten varataan tarvittaessa aikaa kunkin tasoluokan alusta. Muistathan noudattaa aikataulua mittaukseen saapuessasi. Lisätietoja mittauksesta Suomen Agilityliiton säännöistä. Huom! Mittaamme vain kilpailuun osallistuvat koirat.

Poisjäännit

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti vastaavalle koetoimitsijalle puhelimitse tai tästä linkistä. Kilpailumaksun palautusta voi anoa alla olevalla linkillä. Anomus tulee lähettää viimeistään viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Osallistumismaksun palautus

Tiedustelut

veera.poksagi@gmail.com

Postattu: