Agilityn pohjataidot -kurssi alkaa!

Agilityn pohjataidot- kurssilla harjoitellaan koirien kanssa agilitylle olennaisia taitoja käyttäen hyppyjä ja putkia. Tavoitteena on luoda vahva pohja koirakon agilityharrastukselle. Kurssilla harjoitellaan varsinaisten agilitytaitojen lisäksi myös koiran motivointia ja perustottelevaisuutta, jotka tukevat agilityn harjoittelua ja koirakon yhteistyötä.

Kurssi alkaa pakollisella teoriakerralla maanantaina 13.9. klo 18 alkaen PoKS-hallin kokoustilassa, myös etäosallistuminen on mahdollista. Kurssin käytännön kerrat pidetään sunnuntaisin 19.9.-7.11. klo 16-18. Pienet muutokset ajankohdissa ovat mahdollisia.
Kurssille otetaan 7 koirakkoa, jotka harjoittelevat yhdessä ryhmässä ja kurssikerran kesto on 2h. Kurssi kestää 8 kertaa ja maksaa 50 euroa.

Mitä kurssille osallistuminen vaatii?
– Kurssilla koiran tulee olla terve ja vähintään vuoden ikäinen. Agility on koiralle fyysiesti raskas laji. Tämän vuoksi haluamme, että koira on varmasti aikuinen ja sen kroppa kykenee vastaanottamaan lajin tuoman rasituksen.
– Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettu Kennelliiton sääntöjen mukaan
– Ohjaajan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirien jäsen. Voit liittyä jäseneksi vasta, kun sinut on hyväksytty kurssille.
– Juoksuiset koirat eivät valitettavasti voi osallistua kurssille
– Koiran tulee olla fyysisesti terve ja peruskoulutettu. Ethän tule kurssille aggressiivisen koiran kanssa! Agilityssä koiran tulee voida olla irti.

Ilmoittaudu mukaan 5.9. mennessä!

Lisätiedot: poksagi@gmail.com