Viralliset agilitykilpailut 30.7.-1.8.2021 (kilpailujärjestystä muokattu!)

Tervetuloa virallisiin agilitykilpailuihin PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, Joensuu. Kilpailut pidetään sekä sisähallissa (pohjana keinonurmi Saltex polar, täytteenä luonnonkorkki + hiekka) että ulkokentällä (kivituhka). Hyppyradat käydään sisähallissa ja agilityradat ulkokentällä (poikkeuksena 3B-agilityrata sisäkentällä).

HUOM! Otamme kilpailussa huomioon korona-rajoitukset. Tutustu tarkemmin turvallisuusohjeisiimme.

Kilpailutiedot

Tuomarit: Vesa Sivonen ja Katrina Virkkala

Vastaava koetoimitsija: Veera Pyy, p. 0500681731. veera.poksagi@gmail.com

Kilpailupaikka: Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Alustava starttijärjestys

Perjantai (iltakisat)

L: 3A (ulkokenttä) -3B (sisäkenttä)
SL: 3A (ulkokenttä) -3B (sisäkenttä)
M: 3A (ulkokenttä) -3B (sisäkenttä)
S-xS: 3A(ulkokenttä) -3B(sisäkenttä)

Lauantai

L-SL: 3C (hr) – 3D – 3F (hr) – 3E

M-S-SX: 3F (hr) – 3E – 3C (hr) -3D

Sunnuntai

L-SL-M-S-SX: 1F (hr)-1G (hr)-1D-1E

L-SL-M-S-SX: 2G (hr) -2F (hr) -2E-2D

Kisaajalle

Ohjeet kisaajille

Aikataulut

Lähtölista – 30.7.

Lähtölista – 31.7.

Lähtölista – 1.8.

Livestream

Kilpailupaikka

Hallista löytyvät sisävessat ja vesipiste. Lämmittelyesteet ovat hallin päädyssä. Hallialueen sivustalle voi tuoda päivätelttoja ja koirien häkeille on varattu kaksi erillistä tilaa. Parkkipaikat löytyvät viereisen koulutuskeskuksen pihalta.

Mittaaminen

Koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kertaa tai joilla ei ole erillistä mittaustodistusta voidaan mitata kilpailuiden yhteydessä. Huomioithan, että mittaukseen tulee ilmoittautua erikseen ennen kilpailupäivää. Ensimmäinen mittaus maksetaan sagin tilille. Löydät ohjeet mittauslomakkeesta. Ilmoittaudu mittaukseen viimeistään 27.7.2021 TÄSTÄ

Mittauksia varten varataan tarvittaessa aikaa kunkin tasoluokan alusta. Muistathan noudattaa aikataulua mittaukseen saapuessasi. Lisätietoja mittauksesta Suomen Agilityliiton säännöistä. Huom! Mittaamme vain kilpailuun osallistuvat koirat.

Poisjäännit

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti vastaavalle koetoimitsijalle puhelimitse tai tästä linkistä. Kilpailumaksun palautusta voi anoa alla olevalla linkillä. Anomus tulee lähettää viimeistään viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Osallistumismaksun palautus

Tiedustelut:

veera.poksagi@gmail.com

Postattu: