Viralliset agilitykilpailut 1.-2.5. – Aikataulu ja lähtölistat

Löydät kilpailuun liittyvät ohjeet ja tiedot tästä julkaisusta. Kilpailupäivän aikataulut ja lähtölistat löytyvät sivun lopusta. Tutustuthan huolella koronaohjeisiin ja noudatat kilpailutyöntekijöiden antamia ohjeita.

KILPAILUISSA ON KÄYTÖSSÄ SÄHKÖINEN LÄSNÄOLOILMOITUS. Ilmoittaudu linkin kautta kun olet saapunut kilpailupaikalle. Voit ilmoittautua myös poissaolevaksi lomakkeen kautta.

Tuomari:
Markku Kaukinen

Kilpailupaikka:
Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Yhteystiedot ongelmatilanteissa, luokkavaihdoissa ja peruutuksissa:
Veera Pyy
p. 0500681731
veera.poksagi@gmail.com

Kilpailupäivänä ota yhteyttä vastaavaan koetoimitsijaan puhelimitse:
Lauantaina: Veera Pyy 0500681731 (1-ja 2-luokka)
Sunnuntaina: Raija Johansson (sl-l) 040-5528482 ja Veera Pyy (sx-s-m) 0500681731

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä välittömästi vastaavalle koetoimitsijalle tai sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kisamaksun palautusta tulee anoa viimeistään viikon päästä kilpailusta.  Maksunpalautuslomake

AJO-OHJEET JA KILPAILUPAIKKA
Poistu ohitustieltä liittymästä nro 24 ”Joensuu L / Käpykangas”. Käänny liikennevaloista ”Joensuu” -kyltin mukaisesti. Aja eteenpäin käännytään vasemmalle ”Kanervala”-kyltin mukaisesti. Poistu toisesta erkanemisliittymästä ja jatka 500 metriä suoraan. Halli sijaitsee tien päässä vasemmalla. Parkkipaikat sijaitsevat hallin pihalla.

Hallista löytyvät sisävessat ja vesipiste. Lämmittelyesteet ovat hallin päädyssä. Koronarajoitusten takia kisoissamme ei ole buffettia eikä häkkialuetta. Mikäli koiran säilyttäminen kilpailujen aikana aiheuttaa haasteita, ota etukäteen yhteyttä.

ILMOITTAUTUMINEN
Saavu paikalle aikaisintaan puoli tuntia ennen ensimmäistä rataantutustumista. Tee sähköinen ilmoittautuminen tässä linkissä. Muista ottaa mukaan koirasi rekisteritodistuksen rokotustodistuksen, kilpailukirjan, mittaustodistuksen sekä mahdolliset lahjakortit. Lahjakortit jätetään nimellä varustettuna info-pisteeseen. Tarkistamme rokotukset pistokokein.

Huom! Vain nollakirjat toimitetaan. Seuraa tuloksia tulosnäytöltä tai , ja tuo kilpailukirja mahdollisimman nopeasti info-pisteeseen.

HUOMIOI KORONAOHJEET
Tutustu huolella koronaohjeisiimme TÄÄLTÄ.

  • Mikäli olet kipeä tai oleskellut ulkomailla, jätäthän kisat väliin. Koronaoireiden vuoksi peruutuksissa palautamme osallistumismaksun täysimääräisenä.
  • Pidä turvavälit ja muista huolellinen käsihygienia.
  • Hallissa saa oleskella vain rataantutustumisen aikana sekä starttiin valmistautuvat koirakot. Kuuluttaja kuuluttaa ketkä koirakot saavat tulla halliin valmistautumaan.
  • Edellytämme maskin käyttöä rataantutustumisen aikana.
  • Radan kuvaus on mahdollista radan päädystä, johon kulku sivuovesta. Vain yksi kuvaaja kerrallaan.
  • Palkinnot voi noutaa itsenäisesti palkintopisteeltä.
  • Kilpailupaikalta tulee poistua oman luokan jälkeen.

MUISTATHAN MYÖS…

  • Ohjaajalla tulee olla A- tai B-kilpailulisenssi.
  • Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä mikrosirulla sekä rokotettuja SKL:n rokotussäännön mukaisesti.
  • Juoksunartut saavat osallistua kilpailuihin. Huomioithan tällöin, että koiralla on oltava punainen merkki hihnassa ja juoksuhousut muualla kuin startissa. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli koirallasi on juoksut. Saat tarvittaessa merkkinauhan ilmosta.

Koska kisapaikka sijaitsee lähellä asutusta, haluamme muistuttaa kaikkia kilpailijoita siisteydestä. Koirien kakkapusseja on saatavilla ilmoittautumispisteestä. Hallissa on 30 euron ulostussakko (pissa, kakka, oksennus). Sisälle sattunut vahinko tulee siivota ja maksaa sakko ilmoitustaululta löytyvien ohjeiden mukaan.

MITTAUS
Kilpailuissa on mahdollista mitata koirakot, jotka ovat ilmoittautuneet mittaukseen etukäteen. Mittaukseen tulee saapua aikataulun mukaisesti. Tarvitset mukaan koiran rekisteritodistuksen ja kilpailukirjan. Ole paikalla hyvissä ajoin ja täytä kilpailukirjan tiedot valmiiksi. Kilpailukirjoja on myynnissä kisapaikalla. Hinta 4 euroa/kpl.

AIKATAULUT

Lauantai
Mittaus 9.30

Mittaus klo 13.50

Sunnuntai

LÄHTÖLISTAT

Postattu: