Viralliset agilitykilpailut 24.-25.10.2020

Viralliset agilitykilpailut PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, Joensuu. Kilpailut pidetään sisähallissa. Pohjana keinonurmi
Saltex polar, täytteenä luonnonkorkki + hiekka).

HUOM! Otamme kilpailussa huomioon korona-rajoitukset. Kilpailun aikataulu on porrastettu, siivousta tehostettu ja tilat järjestetty siten, että kilpailuihin on mahdollista osallistua turvavälejä noudattaen. Tutustu tarkemmin turvallisuusohjeisiimme.

Tuomari: Arto Laitinen

Hinta: 13e/startti

Ilmoittautuminen päättyy 19.10.2020. Ilmoittautumiseen pääset TÄSTÄ

Kilpailu on samalla PoKS:n agilityn seuramestaruuskilpailu. Seuramestaruus ratkotaan joka säkä- ja tasoluokassa B- ja C-radan yhteistuloksella. Seuramestaruuskilpailuun ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Alustava starttijärjestys LA : 3A-3B-3C

Alustava starttijärjestys SU: 1A-1B-1C-2C-2B-2A

Koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kertaa tai joilla ei ole erillistä mittaustodistusta voidaan mitata kilpailuiden yhteydessä. Huomioithan, että mittaukseen tulee ilmoittautua erikseen ennen kilpailupäivää. Ensimmäinen mittaus maksetaan sagin tilille. Löydät ohjeet mittauslomakkeesta. Ilmoittaudu mittaukseen viimeistään 19.10.2020 TÄSTÄ

Mittauksia varten varataan tarvittaessa aikaa kunkin tasoluokan alusta. Muistathan noudattaa aikataulua mittaukseen saapuessasi. Lisätietoja mittauksesta Suomen Agilityliiton säännöistä.

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti vastaavalle koetoimitsijalle. Kilpailumaksun palautusta voi anoa alla olevalla linkillä. Anomus tulee lähettää viimeistään viikon kuluessa kilpailun päättymisestä ja tarvittavat todistukset voi lähettää sähköpostilla. Osallistumismaksun palautus

Tiedustelut:

veera.poksagi@gmail.com

Postattu: