Viralliset agilitykilpailut 4.-5.7 ja Piirinmestaruus

Viralliset agilitykilpailut PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, Joensuu. Kilpailut pidetään ulkokentällä. Pohjana kivituhka.

HUOM! Otamme kilpailussa huomioon korona-rajoitukset. Kilpailun aikataulu on porrastettu ja tilat järjestetty siten, että kilpailuihin on mahdollista osallistua turvavälejä noudattaen. Lue lisää Suomen agilityliiton ohjeistuksesta täältä

Tuomari: Tommi Raita-aho

Hinta: 13e/startti

Ilmoittautuminen päättyy 29.6.2020. Ilmoittautumiseen pääset TÄSTÄ

Alustava starttijärjestys LA : 2A – 2B – 2C – 1D – 1C – 1B

Alustava starttijärjestys SU: 3C – 3B – 3A (Piirinmestaruus ratkotaan C- ja B-radan yhtestuloksella) Piirinmestaruuskisojen säännöt

Agilityliiton sääntöjen mukaan 1.7.2019 kaikilla koirilla tulee olla mittaustodistus ja se on esitettävä pyydettäessä kilpailuissa. Pidäthän siis mittaustodistuksen mukana kilpailupaikalla. Sen voi esittää myös esimerkiksi kännykästä.

Koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kertaa voidaan mitata kilpailuiden yhteydessä. Huomioithan, että mittaukseen tulee ilmoittautua erikseen ennen kilpailupäivää. Ensimmäinen mittaus kilpailujen yhteydessä maksaa 10 euroa. Varaathan käteistä ja tasarahan. Ilmoittaudu mittaukseen viimeistään 29.6.2020 TÄSTÄ

Mittauksia varten varataan aika kunkin tasoluokan alusta. Muistathan noudattaa aikataulua mittaukseen saapuessasi. Lisätietoja mittauksesta Suomen Agilityliiton julkaisusta Mittauskäytännöt uudistuvat.

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti vastaavalle koetoimitsijalle. Kilpailumaksun palautusta voi anoa alla olevalla linkillä. Anomus tulee lähettää viimeistään viikon kuluessa kilpailun päättymisestä ja tarvittavat todistukset voi lähettää sähköpostilla. Osallistumismaksun palautus

Tiedustelut:

veera.poksagi@gmail.com

Postattu: