Agilitykilpailut 19.-20.10.2019 – Aikataulut ja lähtölistat

TERVETULOA POKSIN AGILITYKISOIHIN!

19.-20.10.2019

Löydät kilpailuun liittyvät ohjeet ja tiedot tästä julkaisusta. Kilpailupäivän aikataulut ja lähtölistat löytyvät sivun lopusta.

Tuomarit:
Riikka Kankainen

Kilpailupaikka:
Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Yhteystiedot ongelmatilanteissa, luokkavaihdoissa ja peruutuksissa:
Vastaava koetoimitsija Veera Pyy
p. 0500681731
veera.poksagi@gmail.com

Avustava koetoimitsija Raija Johansson

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä välittömästi vastaavalle koetoimitsijalle. Kisaviikonlopun aikana ilmoitus tulee tehdä puhelimitse. Kisamaksun palautusta tulee anoa viimeistään viikon päästä kilpailusta.   Maksunpalautuslomake

AJO-OHJEET JA KILPAILUPAIKKA
Poistu ohitustieltä liittymästä nro 24 ”Joensuu L / Käpykangas”. Käänny liikennevaloista ”Joensuu” -kyltin mukaisesti. Aja eteenpäin käännytään vasemmalle ”Kanervala”-kyltin mukaisesti. Poistu toisesta erkanemisliittymästä ja jatka 500 metriä suoraan. Halli sijaitsee tien päässä vasemmalla. Parkkipaikat ovat hallin pihalla. Lisää parkkitilaa on Kaislakadun varrella sekä läheisen koulutuskeskuksen parkkipaikalla.

Hallista löytyvät sisävessat, vesipiste, buffetti ja häkkialue (tilaa rajoitetusti). Buffetissamme käy vain käteinen. Kentän pohja on keinonurmea (saltex polar, hiekka- ja luonnonkorkkitäyte).

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumiseen pyydetään saapumaan viimeistään puoli tuntia ennen arvioitua rataantutustumisaikaa.  Muista ottaa mukaan koirasi rekisteritodistuksen rokotustodistuksen, kilpailukirjan, mittaustodistuksen sekä mahdolliset lahjakortit. Tarkistamme rokotukset ja mittaustodistukset pistokokein.

MUISTATHAN…

  • Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä joko mikrosirulla tai tatuoinnilla, sekä rokotettuja SKL:n rokotussäännön mukaisesti.
  • Juoksunartut saavat osallistua kilpailuihin. Huomioithan tällöin, että koiralla on oltava punainen merkki hihnassa ja juoksuhousut muualla kuin startissa. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli koirallasi on juoksut. Saat tarvittaessa merkkinauhan ilmosta.

Koska kisapaikka sijaitsee lähellä asutusta, haluamme muistuttaa kaikkia kilpailijoita siisteydestä. Koirien kakkapusseja on saatavilla ilmoittautumispisteestä. Hallissa on 30 euron ulostussakko (pissa, kakka, oksennus). Sisälle sattunut vahinko tulee siivota ja maksaa sakko ilmoitustaululta löytyvien ohjeiden mukaan.

MITTAUS
Kilpailuissa on mahdollista mitata koirakot, jotka ovat ilmoittautuneet mittaukseen etukäteen. Mittaukseen tulee saapua alla olevan aikataulun mukaisesti. Tarvitset mukaan koiran rekisteritodistuksen ja kilpailukirjan.
Ole paikalla hyvissä ajoin ja täytä kilpailukirjan tiedot valmiiksi. Mittaukseen tulevat kilpailukirjat jätetään ilmoittautumiseen. Kilpailukirjoja on myynnissä kisapaikalla. Hinta 4 euroa/kpl. Koiran ensimmäinen kisamittaus maksaa 10 euroa. Varaathan tasarahan käteisenä.

AIKATAULUT

LAUANTAI

Ykkösten mittaus klo: 9.15
Huom! Vain hyppyradalle osallistuvat voivat tulla mittaukseen noin klo 11.30 (pikkumaksien ja maksien 1B rataantutustumisen aikana)
Kakkosten mittaus klo: 13.20

SUNNUNTAI

LÄHTÖLISTAT

Lähtölista 19.10.2019

Lähtölista 20.10.2019

Postattu: