Viralliset agilitykilpailut 15.9.2019

Viralliset agilitykilpailut PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, Joensuu. Pohjana keinonurmi (Saltex polar, täytteenä luonnonkorkki + hiekka). Tarjolla on kaikille tasoluokille kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata.

Tuomarit: Jouni Kautto (3 lk.) ja Sami Topra (1-2 lk.)

Hinta: 13e/startti

Ilmoittautuminen päättyy 9.9.2019. Ilmoittautumiseen pääset TÄSTÄ.

HUOM! Starttijärjestystä muokattu 6.9.

Starttijärjestys 3A-3B-3C-1A-1B-1C-2C-2B-2A. kokojärjestys XS-S-M-SL-L

Agilityliiton sääntöjen mukaan 1.7.2019 kaikilla koirilla tulee olla mittaustodistus (virallinen tai väliaikainen) ja se on esitettävä pyydettäessä kilpailuissa. Pidäthän siis mittaustodistuksen mukana kilpailupaikalla. Sen voi esittää myös esimerkiksi kännykästä.

Koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kertaa tai joilla on voimassa oleva, väliaikainen mittaustodistus (12 kk) voidaan mitata kilpailuiden yhteydessä. Huomioithan, että mittaukseen tulee ilmoittautua erikseen ennen kilpailupäivää. Ensimmäinen mittaus kilpailujen yhteydessä maksaa 10 euroa. Varaathan käteistä ja tasarahan. Ilmoittaudu mittaukseen viimeistään 9.9.2019 TÄSTÄ

Mittauksia varten varataan aika kunkin tasoluokan alusta. Muistathan noudattaa aikataulua mittaukseen saapuessasi. Lisätietoja mittauksesta Suomen Agilityliiton julkaisusta Mittauskäytännöt uudistuvat.

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti vastaavalle koetoimitsijalle. Kilpailumaksun palautusta voi anoa alla olevalla linkillä. Anomus tulee lähettää viimeistään viikon kuluessa kilpailun päättymisestä ja tarvittavat todistukset voi lähettää sähköpostilla. Osallistumismaksun palautus

Tiedustelut:
Sähköposti: poksagilitykilpailut@gmail.com

Postattu: