Kohti koiraharrastuksia-kurssi

Kohti koiraharrastuksia -kurssilla tutustutaan harrastusmaailmaan ja harjoitellaan treenikentillä tarvittavia taitoja, kuten leikkimistä, yhteistyötä ohjaajan kanssa, odottamista ja erilaisia alustoja. Kurssi on suunnattu erityisesti koirakoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta koiraharrastuksista. Kurssille ei ole ikärajaa, mutta koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeen mukaisesti. Suorittamalla kurssin hyväksytysti voi korvat agilityn alkeiskurssille vaadittavan hallittavuustestin.

Kurssi järjestetään PoKS-hallilla sunnuntaisin klo 17.00-18.00, 14.10-25.11. (ei 11.11.).  Kurssille mahtuu 8 koirakkoa ja sen hinta on 55e. Kurssin pituus on 6 kertaa.

Ilmoittautuminen on 18.9.-30.9.2018 ja ilmoittautuminen tapahtuu allaolevalla lomakkeella.
Kurssi on tarkoitettu PoKS ry:n jäsenille.