Agilityn alkeiskurssi 2017

Agilityn alkeiskurssi on tarkoitettu kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille ohjaajineen. Koiran tulee olla vähintään noin vuoden ikäinen. Kurssilla opetellaan agilityyn kuuluvat esteet ja teemme lyhyitä ratoja perusohjauksia hyödyntäen sekä vahvistamme koiran ja ohjaajan yhteistyötä erilaisilla harjoituksilla.

Kurssille osallistuvien tulee suorittaa hyväksytysti hallittavuustesti tai olla suoritettuna hyväksytty BH-koe tai vähintään ALO1-tulos tokosta. Kaikki ilmoittautuneet voivat osallistua hallittavuustestiin, joka pidetään ennen kurssin alkua. Hallittavuustestin aika kerrotaan erikseen ilmoittautuneille ja ohjeet sen suorittamiseen löytyvät alla olevasta linkistä.

Kurssi pidetään Perjantaisin kello 18-20 (poislukien pitkäperjantai) ja sille mahtuu 10 koirakkoa (2 x 5 koirakon ryhmä). Siihen kuuluu 10 harjoituskertaa ja 1 teoriakerta, Kurssin hinta on 70 euroa. Ensimmäinen kurssikerta on 17.3.

Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettu kennelliiton sääntöjen mukaan ja ohjaajan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirien jäsen.

 

Kurssille ilmoittautumisaika on 29.1-19.2.

Lisätietoja kurssista voit kysyä osoitteesta poksagi@gmail.com.

Postattu: