Kakkatalkoot

Keskiviikkona 4.5.2016 klo 17.30 alkaen pidetään hallin ympäristön siivoustalkoot. Tarkoituksena siistiä Kaislakadun varrelta sekä Kanervalan pyörätien alkupätkältä (missä nyt enimmäkseen koiria lenkitämme) koirankakkaa, roskia, tupakantumppeja sekä muuta luontoon kuulumatonta. Samalla näytetään alueen asukkaille, kuinka vastuullisia harrastajia olemme ja huolehdimme ympäristöstämme.

Siivoustalkoista infotaan myös Kanervalan ja Otsolan asukasyhdistystä, ja on mahdollista, että alueen asukkaat osallistuvat mukaan talkoisiin. PoKS tarjoaa mehua ja keksiä kaikille talkoolaisille.

Tuo mukanasi hanskat, harava ja muita apuvälineitä, mitä luulet tarvitsevasi, mikäli sinulta sellaisia löytyy. Muutama ylimääräinen harava löytyy hallilta, kuten myös jätesäkit. Tervetuloa mukaan kaikki kynnelle kykenevät!