Vuosittaisten kilpailujen hakuaika 1.1.-31.1.2016!

Pohjois-Karjalan Seurakoirat ry palkitsee vuosikokouksessa joka vuosi menestyksekkäimpiä koirakkoja. Vuosittaisiin kilpailuihin jäsenet osallistuvat halutessaan itse lukuun ottamatta muutamaa kiertopalkintoa jotka seura jakaa tietyin säännöin.

Seuraavat palkinnot harrastaja hakee itse edellisen vuoden menestyksen perusteella:
– Angelican Malja Vuoden Tähdelle (näyttely)
– Vuoden Veteraani (näyttely)
– Nouseva Tähti (näyttely)
– Vuoden Junior Handler
– Vuoden Agilitytulokas
– Vuoden Agilitykoira
– Vuoden Tokokoira
– Vuoden Tokon Seuramestari
– Vuoden Maastojuoksija
– Alwinin Muistomalja (vesipelastus)

Vuosittaisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake kustakin kilpailusta joihin haluat osallistua. Kun olet lähettänyt lomakkeen, järjestelmä ilmoittaa kun hakemus on vastaanotettu. Huom! Niissä säännöissä, joissa lukee että tulokset on toimitettava sihteerille tiettyyn päivään mennessä tai liitteenä on laitettava kopio kisakirjasta tms., ei tarvitse tehdä. Sinun tarvitsee täyttää vain sähköinen hakulomake. Sinun on kuitenkin kyettävä todentamaan tulokset joilla kilpailuihin osallistut mikäli niitä kysytään. Lomakkeet ja säännöt löydät klikkaamalla harmaata palkkia ”vuosittaiset kilpailut”. Kilpailulomakkeet löydät myös TÄÄLTÄ.

Kilpailuosallistumisten viimeinen jättöpäivä on 31.1.2016, jonka jälkeen lomakkeisiin ei enää pääse linkkien kautta. Hakuaika alkaa 1.1.2016.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää vuosittaisiin kilpailuihin liittyen, voit kysyä sähköpostitse osoitteesta poks.kilpailut@gmail.com.

Postattu: