Infopäivä kurssien kouluttajille

Hei, sinä uusi tai vanha poksin harrastaja! Oletko ajatellut, että sinusta olisi hauskaa tulla kursseillemme kouluttajaksi tai apuohjaajaksi?

Pidämme 17.1.2016 kurssien kouluttajille infopäivän. Info pidetään PoKS-hallilla kello 11.30-14.00. Info on maksuton eikä sido mihinkään. Myöskään oman harrastustaustasi pituudella ei ole väliä. Voit ottaa osaa vaikka olisit jo kokenut konkari tai vasta harrastamisen aloittanut. Kunhan olet kiinnostunut kouluttamisesta. Voi tuoda infopäivässä esille mieltä askarruttavia kysymyksiä kouluttajana tai ohjaajana toimimisesta. Infoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta ota omat muistiinpanovälineet mukaan.

HUOM! Pidämme agilitykurssien kouluttajille esteopetukseen tähtäävään infopäivän myöhemmin. Esteopetuksesta kiinnostuneiden on suotavaa osallistua molempiin infopäiviin.

Vain poksin jäsenille.

Postattu: