Agility

Agility on hauska ja vauhdikas urheilulaji, jossa korostuu koiran ja ihmisen välinen yheistyö. Agility sopii kaiken kokoisille ja rotuisille koirille karvojen asennosta ja väristä riippumatta. Poksista löytyy ryhmiä niin omaksi ilokseen harrastaville kuin kilpailukentille tähtäävillekin. Voit harrastaa meillä kursseilla, koulutuksissa tai viikoittaisissa pienryhmissä.

Pienryhmät
Agilityn pienryhmiä pyörii hallilla sunnuntaista perjantaihin. Ryhmät on tarkoitettu vähintään jatkokurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville koirakoille.
Pienryhmien hinnastot löydät täältä.
Pienryhmäpaikkaa voit hakea tästä.

Kurssitoiminta
Agilityn kurssitoiminta on monipuolista ympäri vuoden. Järjestämme pentu-, alkeis- ja jatkokursseja, sekä osaavammille koirakoille suunnattuja erikoiskursseja. Kursseista tiedotetaan nettisivuilla sitä mukaa kun niiden toteutuminen varmistuu.
Toteutamme agilityn osalta agilityn kurssipolkua kohti pienryhmiä. Polku kulkee seuraavalla tavalla: alkeiskurssi (loppuvuosi) – jatkokurssi (alkuvuosi) – jatkokakkonen (kevät) – kisaratakurssi (syksy) – pienryhmä. Näiden lisäksi osaamista voi täydentää muilla mahdollisilla erikoiskursseilla.
Löydät lisätietoja agilityn tapahtumista täältä.

Muistathan, että agilityn harrastamiseen koiran tulee olla terve, peruskoulutettu sekä fyysisesti hyvässä kunnossa.

Tervetuloa mukaan rentoon porukkaamme!

Yhteyshenkilö

Laura Pitkänen
poksagi@gmail.com