Yhteinen harrastus sinulle ja karvaiselle kaverillesi rennolla meiningillä

Helppo tulla mukaan

Tule yksin tai ystäväsi kanssa tutustumaan toimintaamme PoKS-hallille osoitteeseen Kaislakatu 7. Nähtävää löytyy parhaiten arkisin kello 17-21 sekä sunnuntaisin. Tervetuloa!

Ikä ei ole este harrastukselle

Koiraharrastuksen aloittaminen ei katso ohjaajan tai koiran ikää. Voit aloittaa milloin vain. Junioireille löytyy omia kursseja ja tapahtumia.

Löydä juuri sopiva harrastus

Tärkeintä on löytää juuri sinulle ja koirallesi laji josta molemmat voivat nauttia pitkään. Kaikki lajit eivät välttämättä sovellu koirasi rakenteelle tai luonteelle, mutta lajikirjostamme löytyy varmasti jokaiselle se sopivin.

Agility

Näyttely

Valjakkohiihto

Rally-toko

Tottelevaisuuskoulutus

Vesipelastus

Harrastamaan koiran kanssa?

Koiran koulutus ja harrastaminen kannattaa aloittaa jo ensimmäisten kuukausien aikana. Kaikissa lajeissa lähtökohdat ovat perustottelevaisuudessa sekä koiran ja ohjaajan yhteistyössä. Poksin pentukurssilla pääsette opettelemaan näitä taitoja pennun kanssa ja tutustumaan eri lajeihin ja niiden vaatimuksiin. Mikäli kipinä koira kanssa harrastamiseen syntyy vasta myöhemmin, niin ei hätää. Arkitottelevaisuus-kursseilla pääsee myös opettelemaan näitä taitoja.

Mutta pidä varasi, koiraharrastus koukuttaa!