Agilityn nollacup 2018

Mikä nollacup?

Nollacup 2018 on kolmen Pohjois-Karjalalaisen agilityseuran yhteinen kisa, jossa on tarkoitus kerätä vuoden aikana agilitykisoissa nollia mahdollisimman paljon. Cupiin tarvittavia nollia voi kerätä kaikista säkä- ja tasoluokasta JoA:n, PoKS:n ja Agility-Poppoo Lieksan virallisista agilitykisoista.

Säännöt

Kilpailuun osallistuu automaattisesti jokainen Pohjois-Karjalan Seurakoirien, Joensuun Agilityurheilijoiden sekä Lieksan Agility-Poppoon virallisiin agilitykilpailuihin osallistuva koirakko.
Kilpailun voittaa vuoden (tammi-joulukuu) aikana agilitykilpailuissa eniten 0-ratoja kerännyt koirakko, joka palkitaan ilmaisilla starteilla kaikkiin seuraavan kalenterivuoden aikana järjestettyihin kilpailuihin em. seuroissa. Kilpailuluokalla ei ole väliä.

Jokaisesta puhtaasta nollaradasta koirakko saa yhden pisteen. Pisteitä voi kerätä kaikista kilpailuluokista. Eniten pisteitä saanut koirakko voittaa.
Mikäli kaksi tai useampi koirakko päätyy samaan pistemäärään, voittaa koirakoista se, jolla on eniten sijoituksia 1. Jos tämäkään ei vielä ratkaise kilpailua, määräytyy voittaja sijoitusten 2. mukaan jne.

Kilpailuun osallistutaan koirakon yhdessä keräämillä pisteillä, ohjaaja ei siis voi keräillä nollatuloksia useammalla koiralla tai toisin päin.

Eniten nollatuloksia kerännyt koirakko palkitaan ilmaisilla kisastarteilla kilpailun järjestäneiden seurojen virallisiin agilitykilpailuihin seuraavan kalenterivuoden aikana. Palkinto on koirakkokohtainen.

Nollacup-pisteenlaskuun nimetään vastuuhenkilö, joka kerää pisteet kaikkien seurojen kilpailutuloksista.

Nollacup-kilpailut

24.2.2018, PoKS

30.3.2018, JoA

31.3.2018 JoA

12.5.2018, JoA

6.7.2018, Agiråkki

7.7.2018, Agiråkki

22.7.2018 Agipoppoo

 Listaa päivitetään!