Näyttelyharjoitukset syyskaudella 2022

Näyttelyharjoituksissa harjoitellaan ohjatusti esittämistaitoja koiranäyttelyitä varten.

Harjoitukset järjestetään sunnuntaisin PoKS-hallissa.
Ryhmä 1 klo 16.30 – 17.30 isot koirat
Ryhmä 2 klo 17.30 – 18.30 pienet koirat (pöydällä arvosteltavat)

HUOM! Hallissa olevan valmennuksen takia 02.10. näyttelyharjoituksissa poikkeuksellisesti vain yksi tunnin ryhmä klo 17.30 – 18.30, jossa kaiken kokoiset koirat yhtä aikaa. Maksimi osallistujamäärä 15 koirakkoa.

Näyttelyharjoituksiin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen seuraavaan harjoitukseen aukeaa edeltävänä harjoituspäivänä. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset klikkaamalla harjoituksen päivämäärää.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Poissaolosta tulee ilmoittaa mahdollisimman pian ennen harjoituksia sähköpostilla osoitteeseen: poks.nayttely@gmail.com. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi harjoituksiin. Harjoituksiin on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla ennakkoon.

Juoksunartun kanssa harjoituksiin saa osallistua, mikäli se on koiran hyvinvoinnin kannalta mahdollista. Nartulla tulee olla tällöin housut koko ajan jalassa ja omaa vuoroa tulee odottaa erillään muusta ryhmästä häkissä tai autossa.

Maksimi osallistujamäärä on 15 koirakkoa per ryhmä. Minimi osallistujamäärä on 5 koirakkoa, jotta harjoitukset toteutuvat. Tarvittaessa koiria voidaan siirtää toiseen ryhmään.

Näyttelyharjoituksiin on varattu aikaa 1h/ryhmä. Harjoitusten kesto riippuu kuitenkin osallistujamäärästä, osallistujista ja ohjaajasta. Joskus asiat saa käytyä nopeammin ja harjoitukset voidaan lopettaa aiemmin. Osallistuja huolehtii itse koirastaan ja pitää tarvittaessa taukoja. Harjoituksista saa myös lähteä aiemmin.

Varaa koirallesi mukaan harjoituksiin näyttelyhihna, nameja ja/tai lelu ja vesikuppi sekä vettä.

Emme käsittele harjoituksissa rahaa. Maksaminen tapahtuu sarjakortilla. Sarjakortin voimassaoloaikaa ei ole rajattu ja se soveltuu myös muiden saman hintaisten harjoitusten maksamiseen. Samaa korttia voi käyttää useampi henkilö.

Sarjakortti 6 kertaa, hinta 15€
Sarjakortti 12 kertaa, hinta 30€
Saaja: Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry
Tilille: FI28 4108 0010 9147 06
Viitenumero: 20378
Saat sarjakortin harjoituksissa esittämällä kuitin suoritetusta maksusta.

Harjoituksien mahdollisesta peruuntumisesta tai aikataulumuutuksesta tiedotetaan kotisivuilla sekä facebookin jäsenet ryhmässä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia vain, jos harjoitukset peruuntuvat tai aikataulu muuttuu vähäisen osallistujamäärän takia.

Näyttelyharjoitukset on tarkoitettu vain PoKSin jäsenille. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen harjoituksia. Mikäli et ole yhdistyksen jäsen ja haluat osallistua harjoituksiin, liity jäseneksi tästä.

Tarkastamme harjoituksissa jäsenyyden. Otathan mukaan jäsenkorttisi, jonka saat omilta jäsensivuiltasi. Ohjeet jäsenkortin saamiseksi.

Lisätietoja: poks.nayttely@gmail.com

Postattu: