Junnujen agilitypäivä 3.9.

Hei, sinä alle 18-vuotias nuori. Tule viettämään hauska päivä koirasi kanssa ja pääsette kokeilemaan mitä agility on. Päivään kuuluu agilitya, jumppailua/temppuilua koirasi kanssa ja erilaista puuhaa myös muiden osallistujien kanssa sekä pieni lounaustauko.

Agilitypäivä järjestetään PoKS ry:n hallilla klo 10 – 14, osoitteessa Kaislakatu 7.

Junnujen agilitypäivä on maksuton tilaisuus. Koirasi tulee olla ystävällinen muille koirille ja ihmisille ja pysyä sinun hallinnassasi. Voit ottaa myös avustajan mukaan jos koet tarvitsevasi sellaisen.

Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa, joten ole nopea ilmoittautumisesi kanssa. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 25.8. ja mukaanpääsystä ilmoitetaan osallistumisajan päätyttyä.

Lisätietoa voit kysyä Maiju Pääkköseltä maijuan.paakkonen@gmail.com

Junnujen agilitypäivää tukee Suomen Agilityliitto ry.