Match Show 25.5.2022

Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry järjestää Match Shown keskiviikkona 25.05.2022 osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Järjestämme seuraavat luokat:
Pennut alle 12kk (luokkaan saa osallistua heti, kun rokotukset ovat kunnossa)
Junnut 12kk-2v
Aikuiset 2v->

Tuomareina toimivat Katja Käräjähonka, Maarit Makkonen ja Jenna Rissanen-Dufva.

Tapahtuma pidetään ulkona. Tapahtumassa pyöritetään kolmea kehää samaan aikaan. Tarvittaessa osallistumisluokkia jaetaan pidettäväksi useammassa osassa, jotta paikalla olevien henkilöiden määrä on kohtuullinen. Huomioimme saman esittäjän useamman koiran osallistumiset ja pyrimme muodostamaan päivästä mahdollisimman lyhyen.

Osallistumismaksu on 7e /koira. Toivomme osallistumismaksun maksamista etukäteen tilille, jolloin ilmoittautumisen yhteydessä esitetään kuitti suoritetusta maksusta. Tämä nopeuttaa ilmoittautumista tapahtumapaikalla. Maksutiedot lähetetään sähköpostilla ennakkoilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu on mahdollista suorittaa myös kortilla paikan päällä.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lahjakortti ergobath allasterapiaan. Palkinnon on lahjoittanut eläinfysioterapeutti Heli Kapanen-Lappalainen.

Tapahtumapaikalla on kahvio.

Ennakkoilmoittautuminen päättyy su 22.5. klo: 23.55.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Juoksuisen koiran kanssa saa myös osallistua tapahtumaan, mutta koiran hyvinvointi tulee ottaa osallistuessa huomioon ja juoksuista tulee ilmoittaa etukäteen osoitteeseen poks.nayttely@gmail.com. Juoksuisen nartun kanssa osallistuessa koiralla on oltava koko ajan housut jalassa ja oman vuoron odottelun tulee tapahtua joko autossa tai niin että häkki on muista osallistujista syrjemmässä. Juoksunartut osallistuvat kilpailuun luokkansa viimeisinä.
Poissaolosta tulee ilmoittaa ennen tapahtuman alkua sähköpostilla osoitteeseen poks.nayttely@gmail.com. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi tapahtumaan.
Tapahtumaan on suositeltavaa ilmoittautua ennakkoon, mutta ilmoittautuminen on mahdollista myös paikan päällä viimeistään puoli tuntia ennen kehien alkua (klo 17:30 mennessä).

Pidetään piha-alue ja sen ympäristö yhdessä siistinä: koirien jätökset tulee raivata ja roskat hävittää asianmukaisesti niille varattuihin alueella oleviin roskalaatikoihin. Roskis koirien jätöksiä varten sijaitsee isoimman portin läheisyydessä katoksessa. Tapahtuma-aikana hallissa pyörii tuntiryhmät, joten hallissa liikkumista tulee välttää mahdollisuuksien mukaan ja rajata kulku vain WC käynteihin.

Korona ohjeistus:
Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä tai toimihenkilöt eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Ethän tule tapahtumaan sairaana!

Turvallisen ja vastuullisen tapahtuman takaamiseksi tilaisuudessa noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta sekä aluehallintoviraston ohjeita yleisötilaisuuksille.

Tapahtumaa sponsoroi: Yuup Finland, Groomdog Spa, SPKO, Sohvin Valinta, Husse, Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru, Alvar, Tessu, Jokiväri, Back on Track

Lisätietoja tapahtumasta: poks.nayttely@gmail.com
Mikäli tiedustelet, onko ilmoittautumisenne onnistunut tai ilmoitat poissaolostanne, muista laittaa viestiin esittäjän nimi, koiran nimi, rotu ja osallistumisluokka. Näin asian hoitaminen on nopeampaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Postattu: