Näyttelyiden alkeet -kurssi

Mitä koiranäyttelyt ovat? Mitä näyttelyissä tapahtuu? Kuinka koira esitetään? Mitä kannattaa harjoitella koiran kanssa ennen näyttelyyn menoa?

Näyttelyiden alkeet-kurssilla lähdetään liikkeelle aivan perusasioista, joten se soveltuu niin aloitteleville handlereille kuin kokemattomille koirillekin. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Kurssin vetäjinä toimivat Iiris Liimatta ja Noora Ratilainen. Iiris ja Noora ovat monipuolisia koiraharrastajia ja kummallakin on kertynyt kokemusta näyttelyistä useamman vuoden ajalta. Kurssivetäjinä he ovat kannustavia ja ohjeet annetaan käytännönläheisesti ja jokaisen koirakon toiveita ja tavoitteita kuunnellen.

Kurssilla käydään läpi vaihe vaiheelta asiat, joita näyttelyyn osallistumiseen tarvitaan ja annetaan myös kotitehtäviä, jotka vahvistavat kurssilla käytyjä asioita. Kurssin jälkeen tiedät mitä näyttelyissä tapahtuu, osaat harjoitella koirasi kanssa ja kykenet esittämään sen näyttelyissä.
Kurssin jälkeen on helppo jatkaa harjoittelua PoKSin kaikille jäsenille avoimissa näyttelyharjoituksissa.

Kurssi sisältää teoria kerran ilman koiria sekä kolme käytännön harjoituskertaa koirien kanssa hallilla. Kurssin aikana saadaan myös pieniä harjoituksia kotiin. Loppuhuipennuksena kurssille on keskiviikkona 25.5 PoKS Ryn järjestämä Match Show, joka on samalla neljäs ja viimeinen käytännönharjoitus kerta kurssilaisille.

Aikataulu: 
Ryhmä 1: yhteinen teoria sunnuntaina 27.03 klo 14-16, käytännön kerrat sunnuntaisin 10.04, 24.04, 08.05, klo 14-15, viimeinen harjoituskerta match show ke 25.5
Ryhmä 2: yhteinen teoria sunnuntaina 27.03 klo 14-16, käytännön kerrat sunnuntaisin 10.04, 24.04, 08.05, klo 15-16, viimeinen harjoituskerta match show ke 25.5
Ryhmässä on max 5 koirakkoa/ryhmä. Kurssi toteutuu mikäli kurssille ilmoittautuu vähintään 5 osallistujaa. Kurssille otetaan mukaan 10 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä, 5 koirakkoa/ryhmä. Toinen ryhmä järjestetään vain mikäli osallistujia on kahteen ryhmään.

Kaikki kerrat pidetään PoKS-hallilla osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Kurssin hinta on 30€/koirakko.

Kurssi on tarkoitettu vain PoKS ry:n jäsenille. Ilmoittauduthan jäseneksi vasta kun olet saanut tiedon, että mahdut mukaan kurssille. Näin vältymme turhilta jäsenmaksulaskuilta, jos kurssille ei mahdukaan kaikki halukkaat.

Ilmoittautumiset vain ennakkoon nettilomakkeella.

Ilmoittautuminen aukeaa 15.3.2022 klo 08:00 ja sulkeutuu 24.3.2022 klo 23:55.

Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen takia. Poissaolosta tulee ilmoittaa ennen koulutusta sähköpostilla osoitteeseen: iiris.liimatta@hotmail.com. Kurssilaisille ilmoitetaan pääsystä sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä kurssikirjeenä, jossa toimitetaan myös maksuohjeet. 

Ilmoittaudu tästä:

Lisätietoja: poks.nayttely@gmail.com

Postattu: