Sari Vatasen näyttelykoulutus 19.2.2022

Sari Vatasen vetämä näyttelykoulutus pidetään lauantaina 19.02.2022 klo: 14-17. Koulutus pidetään PoKS-hallilla osoitteessa Kaislakatu 7,  80130 Joensuu.

Koulutukseen mahtuu 7 koirakkoa. Koulutus toteutuu mikäli ilmoittautuneita vähintään neljä. Osallistujan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n jäsen.
Hinta 10e/koirakko.

Koulutuksessa on teoriaa ja käytännön harjoittelua. Koulutuksen teoriassa käydään läpi koiran rakennetta esittämisen näkökulmasta sekä kikkoja koiran esittämiseen. Käytännössä pohditaan kuinka esittäessä voi koettaa peittää koiran virheitä.

Kouluttaja kertoo itsestään:
”Olen Vatasen Sari Joensuusta. Omina rotuinani ovat kääpiösnautserit ja keeshondit. Näyttelyitä olen harrastanut lähes 30 vuotta ja vetänyt näyttelykoulutuksia Poksissa epäsäännöllisen säännöllisesti. ”

Ilmoittautuminen aukeaa 7.2.2022 klo 16:30 ja sulkeutuu 16.2.2022 klo 23:55 tai kun koulutus on täynnä (7 koirakkoa). Ilmoittautuminen on sitova! Jos estyt pääsemästä paikalle, sitoudut silti maksamaan osallistumismaksun. Oman koulutuspaikkansa saa myydä eteenpäin PoKS ry:n jäsenelle.

Ilmoittaudu tästä:

Lisätietoa koulutuksesta: poks.nayttely@gmail.com

Postattu: