Perusasento-workshop 1.3.22

Tervetuloa perusasento-workshopiin tiistaina 1.3. klo 17-18. Workshopissa tutustumme tokon ja rallytokon perusasennon vaatimuksiin, ja käymme läpi erilaisia tapoja lähteä opettamaan koiralle hyvää perusasentoa. Workshopiin etusijalla ovat harrastustaipalettaan aloittelevat koirakot. Koulutuksen aluksi on pieni teoriaosuus, jonka ajaksi olisi hyvä pystyä jättämään koira joko autoon tai häkkiin odottelemaan (ei haittaa jos tämä ei ole toteutettavissa, voit silti tulla mukaan).

Kurssille osallistuvan koiran tulee olla hallinnassa, ja pystyä toimimaan muiden kanssa samassa tilassa. Nameilla palkkautumisesta on suurta etua. Lajikohtaisia taitoja ei osallistujalla tarvitse olla. Mukaan mahtuu kuusi koirakkoa.

Kurssin on tarkoitettu PoKSin jäsenille. Mikäli et ole vielä yhdistyksen jäsen niin ilmoittaudu jäseneksi vasta kun olet saanut tiedon workshopiin mahtumisesta. Hinta 10e

Ilmoittautumiset 24.2 mennessä sähköpostitse poksperuskoulutus(a)gmail.com. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä hieman pohjataidoistanne.