Match show 26.02.2022

Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry järjestää Match Shown lauantaina 26.02.2022 PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Järjestämme seuraavat luokat:
Pennut alle 12kk (luokkaan saa osallistua heti, kun rokotukset ovat kunnossa)
Junnut 12kk-2v
Aikuiset 2v-

Tuomareina toimivat Laura Tukiainen ja Sari Koivula.

Tapahtuma pidetään sisällä PoKS-hallissa. Hallin pohjana on keinonurmi, jossa on päällä luonnonkorkkirouhe. Tapahtumassa pyöritetään kahta kehää samaan aikaan. Tarvittaessa osallistumisluokkia jaetaan pidettäväksi useammassa osassa, jotta paikalla olevien henkilöiden määrä on kohtuullinen. Huomioimme saman esittäjän useamman koiran osallistumiset ja pyrimme muodostamaan päivästä mahdollisimman lyhyen.

Osallistumismaksu on 7e /koira. Toivomme osallistumismaksun maksamista etukäteen tilille, jolloin ilmoittautumisen yhteydessä esitetään kuitti suoritetusta maksusta. Tämä nopeuttaa ilmoittautumista tapahtumapaikalla. Maksutiedot lähetetään sähköpostilla ennakko ilmoittautumisen päätyttyä. Osallistumismaksu on mahdollista suorittaa myös kortilla paikan päällä.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti koirahierontaan. Lahjakortti oikeuttaa yhteen (1) koirahierontakertaan. Palkinnon on lahjoittanut Koirahieroja Satu.

Tapahtumapaikalla on kahvio.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Poissaolosta tulee ilmoittaa ennen tapahtuman alkua sähköpostilla osoitteeseen poks.nayttely@gmail.com. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi tapahtumaan.
Tapahtumaan on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla ennakkoon, ilmoittautuminen ei ole mahdollista ennakkoilmoittautumisen päätyttyä.

Hallin säännöt: http://poks.fi/yhdistys/hallin-saannot/ (Kohdat 2-9, 13 ja 16).

Korona ohjeistus:
Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä tai toimihenkilöt eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Älä tule tapahtumaan sairaana! Jätäthän osallistumisen väliin mikäli olet vieraillut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana.

Turvallisen ja vastuullisen tapahtuman takaamiseksi tilaisuudessa noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta sekä aluehallintoviraston ohjeita yleisötilaisuuksille.

Tapahtumaa sponsoroi: Groomdog Spa, SPKO, Sohvin Valinta, Husse, Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru, Alvar, Tessu, Jokiväri, Back on Track, Koirahieroja Satu

Lisätietoja tapahtumasta: poks.nayttely@gmail.com
Mikäli tiedustelet, onko ilmoittautumisenne onnistunut tai ilmoitat poissaolostanne, muista laittaa viestiin esittäjän nimi, koiran nimi, rotu ja osallistumisluokka. Näin asian hoitaminen on nopeampaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Postattu: