Junior handler -kurssi

Junior handler -kurssi on tarkoitettu 8-16-vuotiaille junior handler toiminnasta kiinnostuneille.

Kurssilla tehdään harjoituksia osallistujan iän ja tason mukaan. Uusien harrastajien kanssa lähdetään liikkeelle perusasioista kuten kilpailun kulusta, oman koirarodun seisottamisesta, hampaiden näyttämisestä ja koiran liikkeiden esittämisestä. Kokeneempien harrastajien kanssa hiotaan yksityiskohtia juuri kyseisen koiran esittämisestä ja omasta esiintymisestä sekä pyritään esittämään oman koiran lisäksi myös muiden eri rotuisia koiria.

Kouluttajana toimii Lea Pelkonen, joka on esittänyt koiria näyttelyissä alakouluikäisestä lähtien. Omia näyttelykoiria hänellä on ollut 15-vuotiaasta saakka ja hän on omistanut afgaaneja, salukeja ja portugalinvesikoiria. Lea on itse osallistunut Junior handler kilpailuihin sekä seurannut Junior handler-harrastusta tiiviisti hänen tyttärensä kilpaillessa aktiivisesti vuosina 2010-2017. Junior handler tuomarin pätevyyden Lea sai vuonna 2018.

Kolmen kerran Junior handler -kurssi järjestetään sunnuntaisin 13.02. klo 13:45-14:45, 20.02. klo 12:00-13:00 ja 27.02.2022 klo 12.00-13:00 PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.
Osallistumismaksu 20e/koirakko.
Ei rajattua osallistujamäärää.

Kurssille tulee ilmoittautua ennakkoon nettilomakkeella.

Osallistujille lähetetään sähköpostia ilmoittautumisajan päätyttyä.

Alle 10 -vuotiaalla tulee kurssilla olla mukana valvoja. Alle 10 -vuotiaan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, jos perheenjäsen tai lapsesta vastaava henkilö on varsinainen Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n jäsen. Yli 10 -vuotiaan osallistujan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n perheenjäsen. 

Ilmoittautuminen päättyy 10.02 klo: 23.55

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Poissaolosta tulee ilmoittaa ennen koulutusta sähköpostilla osoitteeseen: poks.nayttely@gmail.com. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi koulutukseen.

Kaikki tiedustelut junior handler -kurssiin liittyen:

poks.nayttely@gmail.com

Postattu: