Arkitapakurssi tammi-helmikuussa ’22

Tervetuloa koirien arkitapakurssille!

Kurssilla harjoitellaan arjen sujuvuutta lisääviä taitoja koiran kanssa.  Aiheina on mm. positiivinen vahvistaminen, rauhoittuminen, koiran elekielen ja mielialan lukeminen, perushoidon helpottaminen, katsekontakti ja koiran aktivointi. Kaikista aiheista on teoriaa ja harjoituksia.

Kurssi järjestetään sunnuntaisin 16.1., 23.1., 6.2., 13.2. ja 20.2. klo 12-13 lämpimässä POKS:n hallissa. Kurssi ei edellytä pohjataitoja. Koiran tulee olla omistajan hallinnassa, kurssi ei ole tarkoitettu ongelmakoirille. Myös yli 5 kk vanhat pennut ovat tervetulleita.

Kurssi on tarkoitettu PoKSin jäsenille ja mukaan mahtuu kuusi koiraa. Voit liittyä jäseneksi kun olet saanut tiedon kurssille pääsystä.

Kurssin hinta on 45 e.

Ilmoittautumiset: 7.1.2022 mennessä. Ilmoittautumiseen pääset TÄSTÄ