Pikkujoulu Open Show

Järjestämme pienen pikkujoulu open shown vuoden viimeisissä näyttelyharjoituksissa sunnuntaina 12.12. Tilaisuus on tarkoitettu mahdollisuudeksi harjoitella koiran kanssa näyttelytilannetta ja saada kirjallista, rakentavaa palautetta esiintymisestä.

Harjoitukset kahdessa ryhmässä koiran koon mukaan.
Ryhmä 1 klo: 16.00-17.45 pienet koirat (pöydällä arvosteltavat)
Ryhmä 2 klo: 17.45-19.15 isot koirat

Open Show noudattaa mahdollisimman pitkälle virallisten näyttelyiden kaavaa. Luvassa pieniä palkintoja.
Lue lisää tapahtuman kulusta: https://docs.google.com/document/d/1QsG3-sNT8JTriu-LR8ff_xmJkt8ibQCazgaaEvyRxlo/edit?usp=sharing
Tuomarina toimii syksyn aikana harjoituksistaan paljon kehuja niittänyt Ritva Davidsson!

Maksimi osallistujamäärä on 15 koirakkoa/ryhmä. Tarvittaessa ryhmät voidaan yhdistää tai koiria siirtää toiseen ryhmään. Minimiosallistujamäärä on 5 koirakkoa.

Ryhmälle on varattu aikaa 1,5h. Tilaisuuden kesto riippuu kuitenkin osallistujamäärästä, osallistujista ja ohjaajasta. Joskus asiat saa käytyä nopeammin ja harjoitukset voidaan lopettaa aiemmin. Osallistuja huolehtii itse koirastaan ja pitää tarvittaessa taukoja. Harjoituksista saa myös lähteä aiemmin.

Osallistumismaksu 5e/koira. Emme käsittele harjoituksissa rahaa. Osallistumismaksu tulee maksaa etukäteen tilille, jolloin ilmoittautumisen yhteydessä esitetään kuitti suoritetusta maksusta. Maksutiedot lähetetään osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä.

Glögi ja piparitarjoilu sisältyvät osallistumismaksuun.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Poissaolosta tulee ilmoittaa mahdollisimman pian ennen harjoituksia sähköpostilla osoitteeseen: poks.nayttely@gmail.com. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi harjoituksiin.
Osallistuminen on mahdollista vain ilmoittautumalla ennakkoon.

Tilaisuus on vain yhdistyksen jäsenille. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen harjoituksia. Mikäli et ole yhdistyksen jäsen ja haluat osallistua, liity jäseneksi täältä: http://poks.fi/jaseneksi-2/
Tarkastamme harjoituksissa jäsenyyden. Otathan mukaan jäsenkorttisi, jonka saat omilta jäsensivuiltasi. Ohjeet jäsenkortin saamiseksi: http://poks.fi/sahkoinen-jasenkortti/

Tapahtumaa sponsoroi: Sohvin Valinta

Lisätietoja: poks.nayttely@gmail.com

Postattu: