Halloween Match Show 31.10.2021

Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry järjestää Match Shown sunnuntaina 31.10.2021 PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Järjestämme seuraavat luokat:
Pennut alle 12kk (Luokkaan saa osallistua heti, kun rokotukset ovat kunnossa eli pennulla on tehosterokote ja rokotuksesta on kulunut 21vrk.)
Junnut 12kk-2v
Aikuiset 2v-

Tuomareina toimivat Satu Kovanen ja Lea Pelkonen.

Tapahtuma pidetään sisällä PoKS-hallissa. Hallin pohjana on keinonurmi, jossa on päällä luonnonkorkkirouhe. Huom! Pissa- ja kakkasakko 30 €, koskee myös pentuja. Tapahtumassa pyöritetään kahta kehää samaan aikaan. Tarvittaessa osallistumisluokkia jaetaan pidettäväksi useammassa osassa, jotta paikalla olevien henkilöiden määrä pysyy kohtuullisena. Huomioimme saman esittäjän useamman koiran osallistumiset ja pyrimme muodostamaan päivästä mahdollisimman lyhyen. Tapahtuma pidetään klo: 9-15 välillä. Tarkempi aikataulu selviää ilmoittautumisen päätyttyä. Osallistujille lähetetään sähköpostia ilmoittautumisen päätyttyä lauantaina.

Osallistumismaksu on 7e /koira. Toivomme osallistumismaksun maksamista etukäteen tilille, jolloin ilmoittautumisen yhteydessä esitetään kuitti suoritetusta maksusta. Tämä nopeuttaa ilmoittautumista. Osallistumismaksu on mahdollista suorittaa myös kortilla paikan päällä. Saat numerolapun ilmoittautuessa.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Tapahtumaan on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla ennakkoon, ilmoittautuminen ei ole mahdollista ennakkoilmoittautumisen päätyttyä.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi tapahtumaan.

Tapahtumapaikalla on kahvio.

Tapahtumassa naamiaiset! Pukeutuminen on vapaaehtoista ja olet tervetullut myös ilman naamiaisasua. Pukeutumalla osallistut arvontaan ja voit voittaa tutustumiskäynnin Ergobath allasterapiaan. Lahjakortin tarjoaa eläinfysioterapeutti Heli Kapanen-Lappalainen. Huomioithan, että kyseessä on koko perheentapahtuma eli pidetään asut sopivina sekä lapsille että koirille!

Hallin säännöt: http://poks.fi/yhdistys/hallin-saannot/ (Kohdat 2-9).

Korona ohjeistus:

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä tai toimihenkilöt eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Älä tule tapahtumaan sairaana! Jätäthän osallistumisen väliin mikäli olet vieraillut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana.

Turvallisen ja vastuullisen tapahtuman takaamiseksi tilaisuudessa noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta sekä aluehallintoviraston ohjeita yleisötilaisuuksille.

Tapahtumaa sponsoroi: Alvar, Back on Track, Husse, Jokiväri,
Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru, Sohvin Valinta, SPKO, Tessu.

Lisätietoja tapahtumasta: poks.nayttely@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Postattu: