Pentujen tutustumistreenit

Treeneissä tehdään lyhyitä harjoituksia, joilla on tarkoitus tutustuttaa koiria erilaisiin asioihin. Harjoitelemme vieraan ihmisen tutkittavana olemista, hampaiden katsomista, pöydällä oloa, yksin ja ryhmässä liikkumista, toisten koirien ohittamista sekä rauhoittumista. Harjoitukset sopivat kaikille alle yksivuotiaille koirille oli tulevaisuuden tavoitteena sitten käydä näyttelyissä, harrastaa tai ihan vain arjessa mukava koira. Harjoituksiin voi osallistua heti kun rokotukset ovat kunnossa (tehosterokote + rabies + 21vrk varoaika).

Harjoitukset järjestetään PoKS-Hallin ulkokentällä.
Maksimi osallistujamäärä on 5 koirakkoa / ryhmä. Tarvittaessa ryhmät yhdistetään. Harjoitukset toteutuvat mikäli ryhmässä on vähintään kolme koirakkoa.
Osallistumismaksu on 5e. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia ilmoittautumisen päätyttyä.

Keskiviikkona 08.09.2021
ryhmä 1 klo: 18.00-18.45
ryhmä 2 klo: 18.45-19.30

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Poissaolosta tulee ilmoittaa mahdollisimman pian ennen harjoituksia sähköpostilla osoitteeseen: poks.nayttely@gmail.com. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi harjoituksiin. Harjoituksiin on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla ennakkoon.

Harjoitukset on tarkoitettu vain PoKSin jäsenille. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen harjoituksia.
Tarkastamme harjoituksissa jäsenyyden. Otathan mukaan jäsenkorttisi, jonka saat omilta jäsensivuiltasi. Ohjeet jäsenkortin saamiseksi: http://poks.fi/sahkoinen-jasenkortti/

Tutustuthan hallin sääntöihin: http://poks.fi/yhdistys/hallin-saannot/

Lisätietoa harjoituksissa: poks.nayttely@gmail.com

Postattu: