Harrastamisen pohjataidot -kurssi

Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisissa harrastuksissa (agi, toko, rally-toko, koiratanssi) tarvittavia pohjataitoja. Temppuillen ja leikkien kehitetään koordinaatiota, motivaatiota, luopumista ja suullisten vihjeiden erottelutaitoja. Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille mutta se on suunnattu ensisijaisesti pennuille.

Kurssi järjestetään 26.9., jolloin aloitetaan luennolla klo 11-12.30 sekä treeneillä klo 13-14 . Harjoittelua jatketaan 23.10. treeneillä klo 9-10. Treenikertojen välissä kurssilaiset voivat jakaa treenivideoitaan suljetussa fb-ryhmässä ja saada palautetta kouluttajalta.

Kurssille mahtuu 10 koirakkoa ja sen hinta on 30e/koirakko. Kurssilla kouluttaa Maria Hirvonen.
Kurssi on tarkoitettu PoKS ry:n jäsenille.

Ilmoittautuminen 10.-15.9. sähköpostitse Marialle:
hirvonen.mariak@gmail.com