Pentukurssi alkaa syyskuussa

Tervetuloa pentukurssille! Kurssilla keskitymme harjoittelemaan jokaiselle pennulle tärkeitä arjen perustaitoja ja harrastamiseen tarvittavia pohjataitoja.Kurssin teoriakerta pidetään tiistaina 31.8. kahdessa ryhmässä klo 17.00 ja 18.00 ja käytännön kerrat PoKSin lämpimässä hallissa perjantaisin 3.9-1.10.

Ryhmiä on kaksi ja mukaan mahtuu yhteensä 12 koirakkoa. Ensimmäisen ryhmän treeniaika on klo 17-18 ja toisen 18-19, voit laittaa ilmoittautumislomakkeeseen toiveen ryhmästä ja pyrimme sen toteuttamaan.

Huomioithan, että pennulla tulee olla vahvisterokote annettuna ennen kurssille tuloa.

Kurssin on tarkoitettu PoKSin jäsenille. Mikäli et ole vielä yhdistyksen jäsen niin ilmoittaudu jäseneksi vasta kun olet saanut tiedon kurssille mahtumisesta.

Hinta 35e.

Ilmoittautuminen nettilomakkeen kautta TÄÄLTÄ 26.8.2021 mennessä.

Lisätietoja tokojaosto@gmail.comPostattu: