Match Show 28.08.2021

Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry järjestää Match Shown lauantaina 28.08.2021 PoKS-hallilla osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Tapahtuma pidetään ulkona. Huonolla säällä tapahtuma siirretään sisätiloihin. Tarvittaessa luokkia jaetaan pidettäväksi useammassa osassa. Tapahtuma aikataulutetaan ilmoittautumisten perusteella. Tapahtuma pidetään klo: 9-16 välillä. Osallistujille lähetetään tarkempi aikataulu ilmoittautumisen päätyttyä.

Järjestämme seuraavat luokat:
Pennut alle 12kk (luokkaan saa osallistua heti kun rokotukset ovat kunnossa)
Junnut 12kk-2v
Aikuiset 2v-

Tuomareina Arto Temonen.

Osallistumismaksu on 7e /koira. Emme käsittele tapahtumassa käteistä! Osallistumismaksu on mahdollista suorittaa paikan päällä kortilla tai maksaa etukäteen tilille, jolloin ilmoittautumisen yhteydessä esitetään kuitti suoritetusta maksusta. Tilitiedot etukäteismaksua varten lähetetään osallistujille aikataulun mukana.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Poissaolosta tulee ilmoittaa ennen tapahtuman alkua sähköpostilla osoitteeseen: poks.nayttely@gmail.com. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi tapahtumaan. Tapahtumaan on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla ennakkoon. Ilmoittautuminen ei ole mahdollista ennakkoilmoittautumisen päätyttyä.

Koronaohjeistus

Turvallisen ja vastuullisen tapahtuman takaamiseksi tilaisuudessa noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta. Seuraamme alueellisia suosituksia ja rajoituksia. Tartuntataudeista vastaavalle lääkärille tehdään tapahtumasta ilmoitus sekä selvitys kuinka korona on huomioitu tapahtuman järjestelyissä.

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä tai toimihenkilöt eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Älä tule tapahtumaan sairaana! Jätäthän osallistumisen väliin mikäli olet vieraillut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana.

Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä. Käsien pesu on mahdollista hallin wc-tiloissa.

Huolehdi riittävästä turvaväleistä toisiin. Vältä tarpeettomia kontakteja.
Tapahtumassa tulee käyttää kasvomaskia, mikäli se on osallistujalle mahdollista.

Käytä puhelimen Koronavilkku-sovellusta, mikäli se on mahdollista.

Toivomme, että koiran mukana tapahtumaan saapuu vain välttämätön saattojoukko.

Osallistujalla on oikeus kieltää koiraansa koskeminen. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuutta totuttaa koiraa vieraan ihmisen tutkimiseen ja hampaiden katsomiseen. Tuomarit huolehtivat käsien desinfioinnista koirien koskemisen välillä.

Jokainen osallistuja voi halutessaan puhdistaa näyttelypöydän ennen vuoroaan tarkoitukseen varatuilla aineilla.

Hallin säännöt: http://poks.fi/yhdistys/hallin-saannot/ (Kohdat 2-9)

Tapahtumaa sponsoroi: SPKO, Sohvin Valinta, Husse, Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru, Alvar, Tessu, Jokiväri

Lisätietoja tapahtumasta: poks.nayttely@gmail.com

Postattu: