Näyttelyharjoitukset syksyllä 2021

Näyttelyharjoituksissa harjoitellaan ohjatusti esittämistaitoja koiranäyttelyitä varten.

Näyttelyharjoitukset sunnuntaisin klo: 18-19.30 PoKS-hallissa kentällä 2.

Vallitsevassa korona tilanteessa näyttelyharjoituksiin on ennakkoilmoittautuminen.
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Poissaolosta tulee ilmoittaa mahdollisimman pian ennen harjoituksia sähköpostilla osoitteeseen: poks.nayttely@gmail.com. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi harjoituksiin. Harjoituksiin on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla ennakkoon.

Maksimi osallistujamäärä on 25 (sisältäen ohjaajat). Tarvittaessa harjoituksia aikataulutetaan ja osallistujia jaetaan pienempiin ryhmiin.

Näyttelyharjoituksiin on varattu aikaa 1,5h. Harjoitusten kesto riippuu kuitenkin osallistujamäärästä, osallistujista ja ohjaajasta. Joskus asiat saa käytyä nopeammin ja harjoitukset voidaan lopettaa aiemmin. Osallistuja huolehtii itse koirastaan ja pitää tarvittaessa taukoja. Harjoituksista saa myös lähteä aiemmin.

Emme käsittele harjoituksissa rahaa. Maksaminen vain sarjakortilla. Sarjakortin voimassaoloaikaa ei ole rajattu ja se soveltuu myös muiden saman hintaisten harjoitusten maksamiseen. Samaa korttia voi käyttää useampi henkilö.

Sarjakortti 6 kertaa, hinta 15€
Sarjakortti 12 kertaa, hinta 30€
Saaja: Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry
Tilille: FI28 4108 0010 9147 06
Viitenumero: 1232
Saat sarjakortin harjoituksissa kuittia vastaan.

Näyttelyharjoitukset on tarkoitettu vain PoKSin jäsenille. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen harjoituksia. Mikäli et ole yhdistyksen jäsen ja haluat osallistua harjoituksiin, liity jäseneksi täältä: http://poks.fi/jaseneksi-2/
Tarkastamme harjoituksissa jäsenyyden. Otathan mukaan jäsenkorttisi, jonka saat omilta jäsensivuiltasi. Ohjeet jäsenkortin saamiseksi: http://poks.fi/sahkoinen-jasenkortti/

Varaa koiralle näyttelyharjoituksiin mukaan näyttelyhihna, nameja, lelu, vettä ja vesikuppi.

Korona ohjeistus:

Harjoituksiin osallistutaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä tai toimihenkilöt eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Älä tule harjoituksiin sairaana! Jätäthän osallistumisen väliin mikäli olet vieraillut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana.

Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Yski ja aivasta kyynärtaipeeseen. Harjoituksissa on tarjolla käsidesiä. Käsien pesu on mahdollista hallin wc-tiloissa.

Harjoituksissa tulee käyttää kasvomaskia, jos se on osallistujalle mahdollista.

Huolehdi riittävistä turvaväleistä toisiin.

Osallistujalla on oikeus kieltää koiraansa koskeminen. Tarjoamme kuitenkin harjoituksissa mahdollisuutta totuttaa koiraa vieraan ihmisen tutkimiseen, hampaiden katsomiseen sekä mittakepin käyttöön. Kouluttajat huolehtivat käsiensä desinfioinnista koirien koskemisen välillä.

Jokainen osallistuja voi halutessaan puhdistaa näyttelypöydän ja mittakepin ennen vuoroaan tarkoitukseen varatuilla aineilla.

Tutustu hallin sääntöihin: http://poks.fi/yhdistys/saannot/

Lisätietoa harjoituksissa: poks.nayttely@gmail.com

Tervetuloa harjoittelemaan!

Postattu: