Arkitapakurssi

Arkitapakurssi heinäkuussa

Tervetuloa rennolle arkitapakurssille! Tällä kurssilla harjoittelemme arjen taitojen opettamista koiralle positiivisella vahvisteella. Hyödynnämme harjoituksissa sheippaamiseksi kutsuttua koulutustekniikkaa, jossa vahvistetaan koiran omaa aktiivisuutta ohjaajan kanssa toimimiseen. Naksuttimen käytöstä on kurssilla hyötyä, mutta se ei ole pakollista. Kurssia voi hyödyntää myös naksuttimen käytön aloittamiseen. Kurssin tavoitteena on sekä antaa lisää työkaluja ja inspiraatiota koirankoulutukseen, mutta myös vahvistaa koiran ja ohjaajan välistä suhdetta.

Kurssia varten koirakolla olisi hyvä olla taustalla pentukurssi, tai vastaavat taidot.

Kurssikerrat ovat torstaisin 15.7., 22.7. ja 29.7., kello 18-19 Poks-hallin ulkokentällä. Ensimmäisen kerran aiheena on kontakti ja palkkaaminen, kahden muun kerran aiheet päätetään osallistujien kesken.

Lisätietoja sheippamisesta:
– Koiran mieli: Sheippaus https://koiranmieli.com/sheippaus/
– Ilomme: Mitä se sheippaaminen oikein on? https://www.ilomme.fi/532-2/

Kurssin hinta 30 €.
Kurssille otetaan neljä koirakkoa.
Ohjaajan tulee olla PoKS ry:n jäsen. Juoksuiset nartut eivät valitettavasti voi osallistua kurssille.
Kurssille osallistuvien koirien tulee olla Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaan rokotettuja.

Ilmoittautuminen päättyy 5.7.2021

Postattu: