Match Show 30.05.2021

Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry järjestää Match Shown sunnuntaina 30.05.2021 PoKS-hallilla osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

Joudumme muuttamaan alkuperäistä suunnitelmaa ja pyörittämään tapahtumassa samaan aikaan kahta kehää. Toinen kehä sijaitsee sisällä PoKS-hallissa, toinen ulkokentällä. Turvallisen ja vastuullisen tapahtuman takaamiseksi tilaisuudessa noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta. Tapahtuma aikataulutetaan ilmoittautumisten perusteella. Tarvittaessa luokkia jaetaan pidettäväksi useammassa osassa. Tapahtuma pidetään klo: 9-16 välillä. Osallistujille lähetetään tarkempi aikataulu ilmoittautumisen päätyttyä.

Järjestämme seuraavat luokat:
Pennut alle 12kk (luokkaan saa osallistua heti kun rokotukset ovat kunnossa)
Junnut 12kk-2v
Aikuiset 2v-

Tuomareina toimivat Sanna Ruotsalainen ja Arja Kettunen.

Osallistumismaksu on 7e /koira. Emme käsittele tapahtumassa käteistä! Osallistumismaksu on mahdollista suorittaa paikan päällä kortilla tai maksaa etukäteen tilille, jolloin ilmoittautumisen yhteydessä esitetään kuitti suoritetusta maksusta. Tilitiedot etukäteismaksua varten lähetetään osallistujille aikataulun mukana.

Ota mukaan koiralle rokotustodistus, näyttelyhihna, numerolapun pidike tai hakaneula, juomakuppi sekä herkkuja.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Poissaolosta tulee ilmoittaa ennen luokan ilmoittautumisen alkua sähköpostilla osoitteeseen: poks.nayttely@gmail.com. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi tapahtumaan. Tapahtumaan on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla ennakkoon. Ilmoittautuminen ei ole mahdollista ennakkoilmoittautumisen päätyttyä.

Korona ohjeistus:
Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä tai toimihenkilöt eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Älä tule tapahtumaan sairaana! Jätäthän osallistumisen väliin mikäli olet vieraillut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana.

Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä. Käsien pesu on mahdollista hallin wc-tiloissa.

Huolehdi riittävästä turvaväleistä toisiin.
Toivomme kasvomaskin käyttöä, jos se on osallistujalle mahdollista.

Noudatamme tapahtumassa kokoontumisrajoituksia. Toivomme, että koiran mukana tapahtumaan saapuu vain välttämätön saattojoukko.

Osallistujalla on oikeus kieltää koiraansa koskeminen. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuutta totuttaa koiraa vieraan ihmisen tutkimiseen ja hampaiden katsomiseen. Tuomarit huolehtivat käsien desinfioinnista koirien koskemisen välillä.

Jokainen osallistuja voi halutessaan puhdistaa näyttelypöydän ennen vuoroaan tarkoitukseen varatuilla aineilla.

Hallin säännöt: http://poks.fi/yhdistys/hallin-saannot/ (Kohdat 2-9)

Tapahtumaa sponsoroi: Best Friend, SPKO, Sohvin Valinta, Husse, Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru, Alvar, Tessu, Jokiväri

Lisätietoja tapahtumasta: poks.nayttely@gmail.com

Postattu: