Agieskari alkaa!

Agieskarissa harjoitellaan agilityyn valmistavia pohjataitoja ja tutustutaan vähän agilityesteisiinkin. Agieskari on erinomainen kurssi niin lajin pariin tavoitteellisesti tähtääville, kuin aktivointikurssia pentunsa kanssa kaipaavillekin ohjaajille.

Kurssi on tarkoitettu PoKS ry:n jäsenille ja suunnattu alle vuoden ikäisille koirille. Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti.

Kurssi järjestetään tiistaisin 1.6, 8.6, 15.6, 22.6 ja 29.6 klo 18-20 hallin ulkokentällä. Kurssi kestää 5 kertaa ja sille mahtuu 10 koirakkoa (2 x 5 koirakon ryhmä). Kurssin hinta on 40 euroa. Juoksuiset nartut eivät voi osallistua kurssille. Ilmoittautumisaika 15.4.-17.5. .
Kurssille pääsystä ilmoitetaan ilmoittautumisajan jälkeen.
Lisätiedot nelli.riekkinen@gmail.com