Junior handler treenit 25.04.2021

Junior handler treenit ovat tarkoitettu 8-16-vuotiaille junior handler toiminnasta kiinnostuneille.

Treeneissä tehdään harjoituksia osallistujan iän ja tason mukaan. Uusien harrastajien kanssa lähdetään liikkeelle perusasioista kuten kilpailun kulusta, oman koirarodun seisottamisesta, hampaiden näyttämisestä ja koiran liikkeiden esittämisestä. Kokeneempien harrastajien kanssa hiotaan yksityiskohtia juuri kyseisen koiran esittämisestä ja omasta esiintymisestä sekä pyritään esittämään oman koiran lisäksi myös muiden eri rotuisia koiria.

Kouluttajana toimii Lea Pelkonen, joka on esittänyt koiria näyttelyissä alakouluikäisestä lähtien. Omia näyttelykoiria hänellä on ollut 15-vuotiaasta saakka ja hän on omistanut afgaaneja, salukeja ja portugalinvesikoiria. Lea on itse osallistunut Junior handler kilpailuihin sekä seurannut Junior handler-harrastusta tiiviisti hänen tyttärensä kilpaillessa aktiivisesti vuosina 2010-2017. Junior handler tuomarin pätevyyden Lea sai vuonna 2018.

Treenit järjestetään sunnuntaina 25.04 klo: 15-16 PoKS-hallilla osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.
Osallistumismaksu on 3€/koirakko.
Maksimi osallistujamäärä on 5 koirakkoa.

Treeneihin tulee ilmoittautua ennakkoon nettilomakkeella.
Osallistujille lähetetään sähköpostia ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osallistujan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n jäsen.

Kaikki tiedustelut junior handler treeneihin liittyen:
poks.nayttely@gmail.com

Postattu: