Handler koulutus 25.04.2021

Handler koulutuksessa keskitytään yksityiskohtiin esitettävänä olevan koiran esittämisessä ja omassa toiminnassa. Koulutuksessa pyritään käymään läpi myös muiden kuin oman koiran esittämistä. Koulutuksessa keskitytään nimenomaan esittämiseen eli osallistujan koiran tulisi osata näyttelyissä tarvittavat asiat.

Kouluttajana toimii Lea Pelkonen, joka on esittänyt koiria näyttelyissä alakouluikäisestä lähtien. Omia näyttelykoiria hänellä on ollut 15-vuotiaasta saakka ja hän on omistanut afgaaneja, salukeja ja portugalinvesikoiria. Lea on aktiivinen koiranäyttelyharrastaja, osallistunut itse Junior handler kilpailuihin sekä seurannut Junior handler-harrastusta tiiviisti hänen tyttärensä kilpaillessa aktiivisesti vuosina 2010-2017. Junior handler tuomarin pätevyyden Lea sai vuonna 2018.

Handler koulutus järjestetään 25.04 klo: 13.00-14.45 lämmitetyssä PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu.
Koulutukseen mahtuu 5 osallistujaa.

PoKSin näyttelyharjoituksien kouluttajat ja kouluttamisesta kiinnostuneet ovat etusijalla Handler koulutukseen. Heille koulutus on ilmainen, mikäli he sitoutuvat kouluttamaan kaksi (2) kertaa PoKSin näyttelyharjoituksissa, -kursseilla tai koulutuksissa. Koulutukset tulee tapahtua puolen vuoden sisällä koulutuksen jälkeen. Toinen kerta voidaan katsoa pidetyksi puoli vuotta aiemmin koulutetuilta kerroilta.

Koulutukseen voi osallistua myös muut kuin kouluttajat. Tällöin osallistumismaksu on 5€.
Osallistujille lähetetään sähköpostia ilmoittautumisajan päätyttyä.

Osallistujan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n jäsen.

Voit kysyä lisätietoja koulutuksesta sähköpostitse: poks.nayttely@gmail.com

Postattu: