Koronaohjeet talkootyöntekijöille

Nämä ohjeet on tarkoitettu agilitykilpailuiden talkootyöntekijöille. Huolehdi omalta osaltasi mahdollisimman hyvin yleisesti koronaohjeista: pidä turvaväliä, yski oikein, muista hyvä käsihygienia ja jättäydy pois talkoista, mikäli tunnet itsesi edes vähän kipeäksi.

Maskin käyttö

Talkoissa pidetään maskia. Omien kangasmaskin käyttö on suotavaa ja sallittavaa, mutta tarjolla on seuran puolesta myös kertakäyttömaskeja. Maskia pidetään lähtökohtaisesti niissä tilanteissa joissa turvavälejä ei voida pitää. Esimerkiksi ratatyöntekijät voivat olla radan aikana ilman maskia, mutta radan rakennuksen aikana maskia käytetään. Myös kuuluttaja voi kuuluttaa ilman maskia.

Hanskojen käyttö

Esteiden ja kisakirjojen käsittelyssä tulee käyttää hanskoja. Vaihtoehtoisesti ratatyöntekijät voivat desifioida kädet juuri ennen radanrakennuksen alkua.

Ruokailu

Talkoolaiset voivat syödä ja säilyttää omat eväät työpisteiden omilla ”taukoalueilla” tai työpisteellä. Lähtökohtaisesti kahvio on rauhoitettu toimistolle ja tuomarille ja siellä turhaa oleskelua tulee välttää. Talkoolaisille on tarjolla voileipiä, pannukakkua, kahvia ja teetä, jotka tuodaan omille taukoalueilla. Jos tarvitset jotain kahviosta, huikkaa ikkunaluukun kautta.

Ilmoittautuminen ja info

Lähtökohtaisesti ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti. Kisaajat kuitenkin tuovat lahjakortteja, rokotukset tulee tarkistaa pistokokein ja ohjeistusta antaa esimerkiksi aikatauluun tai mittaukseen liityen. Ruuhkaisempana aikana ilmoittautumisten vastaanotto tapahtuu ulkona pääoven edessä. Muuna aikana ilmohenkilö voi päivystää toimiston ikkunaluukulla.