Halloween Match Show 01.11.2020

Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry järjestää Match Shown sunnuntaina 01.11.2020 osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu. Tapahtuma järjestetään sisällä PoKS-hallissa.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 30.10. klo: 20.00.

Turvallisen tapahtuman takaamiseksi tapahtuma aikataulutetaan niin, että paikalla on vain yksi luokka kerrallaan. Osallistujille lähetetään aikataulu ilmoittautumisen päätyttyä. Tapahtuma pyritään pitämään klo: 9-15 välillä.

Järjestämme seuraavat luokat:

Pennut alle 12kk (luokkaan saa osallistua heti kun rokotukset ovat kunnossa)
Junnut 12kk-2v
Aikuiset 2v-8v
Varttuneet 8v-

Tuomarina toimii Lea Pelkonen

Osallistumismaksu on 7e /koira. Emme käsittele tapahtumassa käteistä! Osallistumismaksu on mahdollista suorittaa paikan päällä kortilla tai maksaa etukäteen tilille, jolloin ilmoittautumisen yhteydessä esitetään kuitti suoritetusta maksusta. Tilitiedot etukäteismaksua varten lähetetään osallistujille aikataulun mukana.

Ota mukaan koiralle rokotustodistus, näyttelyhihna, numerolapun pidike tai hakaneula, juomakuppi sekä herkkuja.

Tapahtumapaikalla on arpajaiset! Arpajaisilla rahoitetaan uusien ajanottolaitteiden hankintaa.

Huomioitavaa:

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä tai toimihenkilöt eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Älä tule tapahtumaan sairaana! Jätäthän osallistumisen väliin mikäli olet vieraillut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana.

Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä. Käsien pesu on mahdollista hallin wc-tiloissa.

Huolehdi riittävästä turvaväleistä toisiin.
Toivomme kasvomaskin käyttöä, jos se on osallistujalle mahdollista.

Osallistujalla on oikeus kieltää koiraansa koskeminen. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuutta totuttaa koiraa vieraan ihmisen tutkimiseen ja hampaiden katsomiseen. Tuomarit huolehtivat käsien desinfioinnista koirien koskemisen välillä.

Jokainen osallistuja voi halutessaan puhdistaa näyttelypöydän ennen vuoroaan tarkoitukseen varatuilla aineilla.

Tapahtumaa sponsoroi: SPKO, Husse, Sohvin Valinta, Lemmikkihoitola Moppe & Miiru, Nutrolin, Yuup

Lisätietoja: poks.nayttely@gmail.com

Postattu: