Handler koulutus 22.11.

Handler koulutuksessa keskitytään yksityiskohtiin esitettävänä olevan koiran esittämisessä ja omassa toiminnassa. Koulutuksessa pyritään käymään läpi myös muiden kuin oman koiran esittämistä. Koulutuksessa keskitytään nimenomaan esittämiseen eli osallistujan koiran tulisi osata näyttelyissä tarvittavat asiat.

Koulutus järjestetään PoKS-hallissa 22.11.2020 klo: 14-16.
Kouluttajana toimii Lea Pelkonen.
Koulutukseen mahtuu 8 osallistujaa.

Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu PoKSin näyttelyharjoituksien kouluttajille ja kouluttamisesta kiinnostuneille. Heille koulutus on ilmainen ja korvaukseksi koulutuksesta he sitoutuvat kouluttamaan kaksi (2) kertaa PoKSin näyttelyharjoituksissa, -kursseilla tai koulutuksissa. Koulutukset tulee tapahtua puolen vuoden sisällä koulutuksen jälkeen. Toinen kerta voidaan katsoa pidetyksi puoli vuotta aiemmin koulutetuilta kerroilta.

Mikäli koulutukseen jää tilaa, koulutukseen voi osallistua myös muut kuin kouluttajat. Tällöin osallistumismaksu on 5e.

Osallistujan tulee olla Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry:n jäsen.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 08.11.2020 klo: 23.55

Yhteyshenkilö
Pauliina Varis
poks.nayttely@gmail.com

Postattu: