Match Show 30.08.2020

Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry järjestää Match Shown sunnuntaina 30.08.2020 PoKS-hallilla osoitteessa Kaislakatu 7, 80130 Joensuu. Tapahtuma pyritään järjestämään ulkona, mutta sateen sattuessa siirrymme sisätiloihin.

Ilmoittautuminen klo: 11.30-12.00. Kehät alkavat klo: 12.15

Järjestämme seuraavat luokat:
Pennut alle 12kk (luokkaan saa osallistua heti, kun rokotukset ovat kunnossa)
Junnut 12kk-2v
Aikuiset 2v-6v
Varttuneet 6v-

Tuomareina Netta Timonen ja Sari Vatanen

Osallistumismaksu on 7e /koira. Osallistumismaksu tulee maksaa etukäteen tilille, ilmoittautumisen yhteydessä esitetään kuitti suoritetusta maksusta.

Hinta: 7,00€ /koira
Saaja: Pohjois-Karjalan Seurakoirat PoKS ry
Tilille: FI28 4108 0010 9147 06
Viitenumero: 1232

Ota mukaan koiralle rokotustodistus, näyttelyhihna, numerolapun pidike tai hakaneula, juomakuppi sekä herkkuja.

Tapahtuman ollessa ulkona, PoKS-hallin pihaan ei ole mahdollista parkkeerata autoja. Näin varmistamme turvallisen ympäristön, saamme isot kehät sekä tilaa odotteluun ja kulkemiseen.

Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä tai toimihenkilöt eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Älä tule tapahtumaan sairaana! Jätäthän osallistumisen väliin mikäli olet vieraillut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana.

Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Yski ja aivasta kyynärtaipeeseen. Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä. Käsien pesu on mahdollista hallin wc-tiloissa.

Huolehdi riittävästä turvaväleistä toisiin.

Osallistujalla on oikeus kieltää koiraansa koskeminen. Tarjoamme kuitenkin mahdollisuutta totuttaa koiraa vieraan ihmisen tutkimiseen ja hampaiden katsomiseen. Tuomarit huolehtivat käsien desinfioinnista koirien koskemisen välillä.

Jokainen osallistuja voi halutessaan puhdistaa näyttelypöydän ennen vuoroaan tarkoitukseen varatuilla aineilla.

Tapahtumaa sponsoroi: SPKO, Husse, Sohvin Valinta, SporttiRakki, Lemmikkihoitola Moppe & Miiru

Lisätietoja: poks.nayttely@gmail.com

Postattu: