Koiratanssivalmennus

Järjestämme syksylle koiratanssin valmennusryhmän. Kouluttajana toimii SM-tasolla koiratanssia harrastava Reetta Kangaslampi. Koiratanssin valmennusryhmä on tarkoitettu koirakolle, joka lähtötasostaan riippumatta haluaa viedä tekemisensä seuraavalle levelille!

Ryhmä treenaa joka toinen viikko kouluttajavetoisesti. Koulutuspäivät ovat keskiviikkoisin 2.9., 16.9., 30.9., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11. ja 9.12. klo 19.30-21.00. Koulutus järjestetään lämpimässä PoKS-hallissa.

Kontaktitapaamisten välillä valmennusryhmäläiset treenaavat itsenäisesti, ja saavat palautetta ja ohjeita ryhmälle perustetun Facebook-ryhmän kautta kouluttajalta. Kouluttajalle voi laittaa omia videoitaan kommentoitavaksi, pyytää täsmäohjeita tai vain yleisesti vinkkiä etenemiseen. Valmennus kestää 4kk (syyskuu-joulukuu), johon kontaktitapaamisia sisältyy siis 8 kertaa. Viimeisellä kerralla ryhmälle pidetään harjoituskilpailu, jossa paras kehittyjä palkitaan. Harjoituskilpailu kuuluu kurssihintaan.

Ryhmä on tarkoitettu PoKSin jäsenille. Ryhmä toteutuu mikäli siihen ilmoittautuu kuusi koirakkoa.

Hinta 80€.

Ilmoittautuminen 21.8. mennessä TÄÄLLÄ.