Viralliset agilitykilpailut 4.-5.7. – Aikataulu ja lähtölistat

Löydät kilpailuun liittyvät ohjeet ja tiedot tästä julkaisusta. Kilpailupäivän aikataulut ja lähtölistat löytyvät sivun lopusta.

Piirinmestaruus käydään B- ja C-radan yhteistuloksella. Kaikki kilpailukelpoiset osallistuvat automaattisesti. Tarkemmat ohjeet täällä.

Tuomari:
Tommi Raita-aho

Kilpailupaikka:
Kaislakatu 7, 80130 Joensuu. Ulkokenttä, kivituhka

Yhteystiedot ongelmatilanteissa, luokkavaihdoissa ja peruutuksissa:
Veera Pyy
p. 0500681731
veera.poksagi@gmail.com

Kilpailupäivänä ota yhteyttä vastaavaan koetoimitsijaan puhelimitse:
Lauantaina: Heli Lemmetty, 040-5373643
Sunnuntaina: Raija Johansson, 040-5528482

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä välittömästi vastaavalle koetoimitsijalle. Kisaviikonlopun aikana ilmoitus tulee tehdä puhelimitse. Kisamaksun palautusta tulee anoa viimeistään viikon päästä kilpailusta.   Maksunpalautuslomake

AJO-OHJEET JA KILPAILUPAIKKA
Poistu ohitustieltä liittymästä nro 24 ”Joensuu L / Käpykangas”. Käänny liikennevaloista ”Joensuu” -kyltin mukaisesti. Aja eteenpäin käännytään vasemmalle ”Kanervala”-kyltin mukaisesti. Poistu toisesta erkanemisliittymästä ja jatka 500 metriä suoraan. Halli sijaitsee tien päässä vasemmalla. Parkkitilaa on Kaislakadun varrella sekä läheisen koulutuskeskuksen parkkipaikalla.

Hallista löytyvät sisävessat, vesipiste, häkkialue ja lämmittelyesteet. Koronarajoitusten takia kisoissamme ei ole buffettia. Ota siis oma vesipullo ja eväät mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumiseen pyydetään saapumaan viimeistään puoli tuntia ennen arvioitua rataantutustumisaikaa.  Muista ottaa mukaan koirasi rekisteritodistuksen rokotustodistuksen, kilpailukirjan, mittaustodistuksen sekä mahdolliset lahjakortit.

Ilmoittautuminen hoidetaan itsenäisesti. Ilmoittautuessasi merkitse itsesi osallistujalistaan paikallaolevaksi. Ilmopisteessä oleva henkilö kerää mahdolliset lahjakortit. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.

Huom! Kilpailukirjat kerätään vain 0-tulokset tehneiltä koirakoilta. Tehtyäsi virheettömän ratasuorituksen palauta kisakirja ilmopisteessä olevan laatikkoon.

HUOMIOI KORONAOHJEET
Tutustu huolella koronaohjeisiimme TÄÄLTÄ.

  • Mikäli olet kipeä tai oleskellut ulkomailla, jätäthän kisat väliin. Koronaoireiden vuoksi peruutksissa palautamme osallistumismaksun täysimääräisenä.
  • Pidä turvavälit ja muista huolellinen käsihygienia.
  • Ethän ruuhkauta lähtö- ja maalialuetta. Radan reunalla oleskelua tulee välttää.
  • Kilpailupaikalta tulee poistua oman luokan jälkeen.

MUISTATHAN MYÖS…

  • Ohjaajalla tulee olla A- tai B-kilpailulisenssi.
  • Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä mikrosirulla sekä rokotettuja SKL:n rokotussäännön mukaisesti.
  • Juoksunartut saavat osallistua kilpailuihin. Huomioithan tällöin, että koiralla on oltava punainen merkki hihnassa ja juoksuhousut muualla kuin startissa. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli koirallasi on juoksut. Saat tarvittaessa merkkinauhan ilmosta.

Koska kisapaikka sijaitsee lähellä asutusta, haluamme muistuttaa kaikkia kilpailijoita siisteydestä. Koirien kakkapusseja on saatavilla ilmoittautumispisteestä. Hallissa on 30 euron ulostussakko (pissa, kakka, oksennus). Sisälle sattunut vahinko tulee siivota ja maksaa sakko ilmoitustaululta löytyvien ohjeiden mukaan.

MITTAUS
Kilpailuissa on mahdollista mitata koirakot, jotka ovat ilmoittautuneet mittaukseen etukäteen. Mittaukseen tulee saapua aikataulun mukaisesti. Lauantain suuren koirakkomäärän takia, mittaus on aikataulutettu koirakkokohtaisesti. Tarvitset mukaan koiran rekisteritodistuksen ja kilpailukirjan. Ole paikalla hyvissä ajoin ja täytä kilpailukirjan tiedot valmiiksi. Mittaukseen tulevat kilpailukirjat jätetään ilmoittautumiseen. Kilpailukirjoja on myynnissä kisapaikalla. Hinta 4 euroa/kpl. Koiran ensimmäinen kisamittaus maksaa 10 euroa. Varaathan tasarahan käteisenä.

AIKATAULUT

Lauantai

SUNNUNTAI

LÄHTÖLISTAT

LÄHTÖLISTA 4.7.

LÄHTÖLISTA 5.7.

Postattu: