Pentukurssi – kohti agilitykenttiä

Alle vuoden ikäisille koirille suunnattu kurssi, jossa opetellaan agilityharrastukseen valmistelevia temppuja oman pennun kanssa kotioloissa. Kurssi sopii mainiosti myös muihin lajeihin suuntaaville pennuille, eikä sen suorittamista varten tarvita mitään erityisiä varusteita tai esteitä.

Kurssilla saat hyviä vinkkejä erilaisten arkisten sosiaalistamistilanteisen luomiseen, opit opettamaan yhteistyötä ja kehonhallintaa lisääviä temppuja ja saatte kivaa yhteistä puuhaa oman pentusi kanssa!

Kurssi toteutetaan etänä suljetussa Facebook-ryhmässä. Ryhmään jaetaan joka maanantai uusi treenivideo tai videoita, joiden mukaan voit koostaa viikon harjoitukset oman pentusi kanssa. Voit kommentoida videoihin ja pyytää neuvoa kouluttajilta oman pentusi kanssa työskentelyyn.

Kurssilla kouluttavat Anni Joronen, Ilona Karjalainen, Vilja Kyllönen sekä Laura Pitkänen.

Kurssin kesto on 5 viikkoa, ja se alkaa viikolla 18 (27.4.) .
Kurssin hinta 10e
Kurssi on tarkoitettu vain PoKS ry:n jäsenille

Ilmoittautuminen allaolevalla lomakkeella 18.4.-24.4. !
Ei osallistumisrajoitusta, maksutiedot ja linkin fb-ryhmään saat ilmoittautumisajan päätyttyä.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE