Koronaviruksen vaikutukset PoKSin toimintaan


PoKS ry:n hallitus on päättänyt, että kaikki ohjattu seuratoiminta on keskeytetty toistaiseksi. Ohjattua seuratoimintaa on ohjatut viikkoryhmät, valmennusryhmät, koulutukset ja kurssit. Nämä kaikki on nyt peruttu. Hallitus tiedottaa, kun tilanne muuttuu. Päätös astuu voimaan välittömästi. 

Koulutukset, kilpailut ja kokeet

Kaikki koulutukset sekä kilpailut ja kokeet on peruttu toukokuun loppuun asti Suomen Kennelliiton ja lajiliittojen ohjeiden mukaan.

Myös eri lajien epäviralliset kisat perutaan toistaiseksi.

Keskeytyneiden kurssien ja peruuntuneiden kokeiden maksut palautetaan osallistujille. Palautukset hoituvat vastuuvetäjien kautta.

Kaikki keväälle sovitut tulevat koulutukset pyritään siirtämään ja niille aletaan etsiä korvaavia päiviä. 

Pienryhmätoiminta ja valmennukset

Pienryhmätoiminta ja valmennukset on keskeytetty toistaiseksi. Ohjattuja treenejä ei järjestetä toistaiseksi eli kouluttajat eivät kouluta ryhmiä. Ryhmäläisillä on mahdollisuus mennä omalla vuorollaan treenaamaan oman harkinnan mukaan. Hallitus kehottaa ryhmäläisiä sopimaan treenivuorosta niin, että vuorolla ei ole kerrallaan kuin max. kaksi ihmistä per kenttä. Koirat odottavat vuoroaan autoissa, mikäli mahdollista. Muista sammuttaa valot ja lukita ovet vuorosi jälkeen.

Pienryhmien maksuja ei palauteta, sillä ryhmäpaikka on käytettävissä. 

Vapaavuorot

Vapaavuoroja saa käyttää oman harkinnan mukaan. Vapaavuorolla voi olla kaksi ohjaajaa kerrallaan per kenttä. Vapaavuoroja voi varata max. 1 tunnin viikossa. Voit jakaa ajan yhdelle tai useammalle treenikerralle viikon aikana. Vapaavuorolle voit mennä vain, jos varaus on myös Skeddassa. Vapaavuoroja voi varata enintään viikoksi eteenpäin. Ethän tee varauksia pidemmälle ajalle!

Talkoopisteet

Syksyn ryhmäpaikkaa varten jokaisella ryhmäläisellä tulee olla 5 talkoopistettä tehtynä kesäkuun loppuun mennessä. Jos et saa talkoopisteitä kasaan, voit kerätä niitä kesän aikana tai takautuvasti elokuun loppuun saakka.

Huomio!

Jos sinulla on pieniäkin flunssanoireita (nuha, kurkkukipu, yskä) tai olet kuumeessa tai olet karanteenissa, älä tule hallille. Jos olet tullut ulkomailta, älä tule hallille kahteen viikkoon.

Muistathan hyvän käsi- ja yskimishygienian. Pesethän kädet sekä hallille tullessa että hallilta lähtiessä. Käytettävissä on myös käsidesiä. Vältä lähikontaktia muihin! 

Ilmoita hallitukselle pokssihteeri@gmail.com, mikäli:

  • sairastut ja olet ollut hallilla,
  • huomaat, että hallilta puuttuu saippuaa tai käsidesiä.

Hallitus seuraa tilanteen etenemistä ja tiedottaa muutoksista.