Pentukurssi

Vuosi aloitetaan paljon toivotulla pentukurssilla. Kurssilla keskitymme harjoittelemaan jokaiselle pennulle tärkeitä arjen perustaitoja ja harrastamiseen tarvittavia pohjataitoja, kuten kontakti, luoksetulo, odottaminen, luopuminen, toisten koirien ohittaminen ja paljon muuta mukavaa.

Kurssin teoriakerta pidetään keskiviikkona 8.1. klo 19.00 ja käytännön kerrat PoKS-hallissa sunnuntaisin 12.1., 19.1., 26.1., 2.2. ja 9.2. Ryhmä 1 harjoittelee klo 12.00-12.45 ja ryhmä 2 klo 13.00-13.45.

Teoriakerralle osallistuminen on pakollista.

Mukaan mahtuu 10 pentua, jotka jaetaan kahteen ryhmään.

Huomioithan, että pennulla tulee olla vahvisterokote annettuna ennen kurssille tuloa.

Kurssin on tarkoitettu PoKSin jäsenille. Mikäli et ole vielä yhdistyksen jäsen niin ilmoittaudu jäseneksi vasta kun olet saanut tiedon kurssille mahtumisesta.

Hinta 30e.

Ilmoittautuminen nettilomakkeen kautta TÄÄLTÄ 16.12. mennessä.

Lisätietoja voi kysellä tokojaosto@gmail.com