Viralliset agilitykilpailut 3.-4.8.2019

Viralliset agilitykilpailut PoKS-hallissa osoitteessa Kaislakatu 7, Joensuu. Pohjana ulkokenttä kivituhkalla. Tarjolla on kaikille tasoluokille kaksi agilityrataa ja kaksi hyppyrataa.

Tuomarit: Jari Helin ja Kati Wala-Bruin

Hinta: 13e/startti

Ilmoittautuminen päättyy 29.7.2019. Ilmoittautumiseen pääset TÄSTÄ.

Starttijärjestys LA: 3A-3B-3C-3D, kokojärjestys L-SL-M-S-XS (Huom! Launtaina iltapainotteiset kilpailut. Ensimmäinen rataantutustuminen puolen päivän aikaan)

Starttijärjestys SU: 1E-1F-1G-1H-2H-2G-2F-2E, kokojärjestys L-SL-M-S-XS.

Mikäli olet ensi kertaa kisaamassa tai koirallasi on väliaikainen mittaustodistus, ilmoittaudu mittaukseen kilpailun yhteydessä TÄSTÄ. Ensimmäinen mittauskerta maksaa 10 euroa. Varaathan käteistä.

HUOM! Koirat, jotka ovat kilpailleet ennen 1.7.2019 ja eivät ole saaneet lopullista mittaustodistusta 1.7.2019 mennessä, eivät voi kisata, ennen kuin koira on saanut lopullisen mittaustodistuksen erillisestä mittaustilaisuudesta. Mikäli koiralla on kuitenkin 1.1.2018 jälkeen hankittu, voimassa oleva väliaikainen mittaustodistus, lasketaan ensimmäisen väliaikaisen mittaustuloksen saaneeksi ja koira voidaan mitata uudelleen kisoissa. Väliaikaisen mittaustodistus on voimassa 12 kuukautta.

Lisätietoja Suomen Agilityliiton julkaisusta Mittauskäytännöt uudistuvat.

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti vastaavalle koetoimitsijalle. Kilpailumaksun palautusta voi anoa alla olevalla linkillä. Anomus tulee lähettää viimeistään viikon kuluessa kilpailun päättymisestä ja tarvittavat todistukset voi lähettää sähköpostilla. Osallistumismaksun palautus

Tiedustelut:
Sähköposti: poksagilitykilpailut@gmail.com

Postattu: