Viralliset agilitykilpailut 3.- 4.8.2019 – Muistathan mittaustodistuksen

Agilityliiton sääntöjen mukaan 1.7.2019 kaikilla koirilla tulee olla mittaustodistus (virallinen tai väliaikainen) ja se on esitettävä pyydettäessä kilpailuissa. Pidäthän siis mittaustodistuksen mukana kilpailupaikalla. Sen voi esittää myös esimerkiksi kännykästä.

Koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kertaa tai joilla on voimassa oleva, väliaikainen mittaustodistus (12 kk) voidaan mitata kilpailuiden yhteydessä. Huomioithan, että mittaukseen tulee ilmoittautua erikseen ennen kilpailupäivää. Ensimmäinen mittaus kilpailujen yhteydessä maksaa 10 euroa. Varaathan käteistä ja tasarahan.

Voit ilmoittautua mittaukseen TÄSTÄ. Ilmoittadu elokuun kisojen mittaukseen viimeistään 31.7.2019. Mittauksia varten varataan aika kunkin tasoluokan alusta. Muistathan noudattaa aikataulua mittaukseen saapuessasi.

Koiran ollessa rajatapaus (=+/-1 cm sisällä raja-arvosta), kilpailijan tulee kerätä kolme samaa mittaustulosta ennen lopullisen kokoluokan vahvistamista. Jokainen mittaustulos pitää olla eri tuomarilta.

Lisätietoja Suomen Agilityliiton julkaisusta Mittauskäytännöt uudistuvat.

Ongelmatapauksissa ja kysymyksissä, ota yhteyttä vastaavaan koetoimitsijaan.

Veera Pyy, veera.poksagi@gmail.com

Postattu: